Naar de navigatie Naar de inhoud

Het Gouden Hart, locatie Nijmegen

Verpleeghuiszorg

9
.5

uit 20 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Het Gouden Hart, locatie Nijmegen - Nijmegen op 7 februari 2023

Afspraken

10

Verpleging

10

Omgang medewerkers

10

Kwaliteit van leven

N.v.t.

Luisteren

N.v.t.

Accommodatie

10

Toelichting

Onze moeder zit nu ongeveer een maand in haar verzorgingsappartement en we zijn zeer tevreden. Na veertig jaar in haar eigen huis te hebben gewoond kon ze daar niet meer blijven vanwege de diagnose dementie. Wij waren een beetje bezorgd om deze overgang, maar het gaat nu heel goed met haar. Ze heeft het naar haar zin, ziet er iedere dag weer verzorgd uit en haar grote zorgen over sleutels kwijtraken, boodschappen doen en eten koken heeft ze niet meer. Het personeel is heel lief voor haar en ze heeft weer mensen om zich heen waarmee ze kan praten. Wat we ook erg waarderen is dat we kunnen meekijken in haar dagelijkse gang van zaken via het logboek van de verzorgsters. Het geeft ons erg veel rust als familie. Vooral omdat wij zelf niet in staat zijn om dagelijks aanwezig te zijn bij haar. De Orangerie kan ik echt aanraden.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Het Gouden Hart, locatie Nijmegen? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.