9.7

Lelie zorggroep, Zorghuys Vellerveste

Particulier woonzorgcentrum

Adres Ds. E. Fransenlaan 3
3772 TX Barneveld
Telefoon 0342-400023
Locatie Deze locatie is onderdeel van Lelie zorggroep
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er is 1 waardering
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen

Profiel

Soms is zelfstandig wonen niet meer mogelijk. En dat is moeilijk. U zoekt dan naar een veilige plek die alle zorg biedt die u, of uw familielid, nodig heeft. Maar ook naar een plek waarmee u zich verbonden voelt. Zorghuys Vellerveste biedt een veilige én persoonlijke omgeving met professionele zorg. Wat kunt u verwachten? • Een veilige en herkenbare omgeving. • 24 uur per dag persoonlijke zorg. • Elke bewoner krijgt een privéwoonvertrek met een toilet en wastafel.Hier kunt u zich naar wens even terugtrekken of in privésetting familie of vrienden ontvangen. • Er is een gezellig ingerichte huiskamer waar de bewoners samen koffie en thee kunnen drinken en de maaltijden gebruiken. Ontbijten doet ieder op de eigen kamer. • Een huiselijke en warme sfeer in professionele zorgsetting. Praktische informatie De familie is vaak nauw betrokken bij de keus voor ons Zorghuys. Om persoonlijke zorg te bieden, wordt met elke bewoner een woonovereenkomst afgesloten. Hierin staat precies op welke zorg de bewoner recht heeft. Er is altijd sprake van een maandelijks basisbedrag. Dit bedrag bestaat uit de huur voor de zit-slaapkamer en de algemene ruimten, energiekosten, maaltijden, koffie en thee en het schoonhouden van de algemene ruimten. Alle zorg wordt vanuit een CIZ-indicatie betaald vanuit de AWBZ. Onder het kopje Zorg leest u meer over de bekostiging van onze zorg. Meer informatie vindt u op: http://www.vellerveste.nl/huys Lees meer

Waarderingen

Gemiddeld waarderingscijfer per jaar

  • 1 waardering
    9.7

Toelichting
Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst.

Waarderingen

  • 8 juli 2017 - Goedgekeurd door de redactie

    Een mooi huis. Een familie en toch veel vrijheid. Leuke tuin en mooie huiskamer en keuken! Kortom top

    Reactie van/namens Particulier woonzorgcentrum Lelie zorggroep, Zorghuys Vellerveste - Barneveld

    Hartelijk dank voor uw complimenten. Fijn dat u zo tevreden bent over onze zorg en ons huis. Wij geven uw complimenten graag door.

Partners van ZorgkaartNederland