Naar de navigatie Naar de inhoud

Lelie zorggroep, Zorghuys Vellerveste

Verpleeghuiszorg

9
.0

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Lelie zorggroep, Zorghuys Vellerveste

Soms is zelfstandig wonen niet meer mogelijk. En dat is moeilijk. U zoekt dan naar een veilige plek die alle zorg biedt die u, of uw familielid, nodig heeft. Maar ook naar een plek waarmee u zich verbonden voelt. Zorghuys Vellerveste biedt een veilige én persoonlijke omgeving met professionele zorg.

Wat kunt u verwachten? • Een veilige en herkenbare omgeving. • 24 uur per dag persoonlijke zorg. • Elke bewoner krijgt een privéwoonvertrek met een toilet en wastafel.Hier kunt u zich naar wens even terugtrekken of in privésetting familie of vrienden ontvangen. • Er is een gezellig ingerichte huiskamer waar de bewoners samen koffie en thee kunnen drinken en de maaltijden gebruiken. Ontbijten doet ieder op de eigen kamer. • Een huiselijke en warme sfeer in professionele zorgsetting.

Praktische informatie De familie is vaak nauw betrokken bij de keus voor ons Zorghuys. Om persoonlijke zorg te bieden, wordt met elke bewoner een woonovereenkomst afgesloten. Hierin staat precies op welke zorg de bewoner recht heeft. Er is altijd sprake van een maandelijks basisbedrag. Dit bedrag bestaat uit de huur voor de zit-slaapkamer en de algemene ruimten, energiekosten, maaltijden, koffie en thee en het schoonhouden van de algemene ruimten. Alle zorg wordt vanuit een CIZ-indicatie betaald vanuit de AWBZ. Onder het kopje Zorg leest u meer over de bekostiging van onze zorg.

Meer informatie vindt u op: https://www.vellerveste.nl/

Waarderingen historie

2021
9.0
1 waardering
2017
9.7
1 waardering

Recente waarderingen

29 januari 2021 - Geplaatst door de redactie

Een prettige besloten woonomgeving voor mensen met een vorm van dementie, onze moeder heeft tijdelijk gelogeerd met een somatische aandoening. Zij was erg tevreden, vooral over de zorg. Keurige...

Reactie van/namens Lelie zorggroep, Zorghuys Vellerveste - Barneveld

Dankuwel voor de waardering en mooi cijfer dat u onze zorg in ons Zorghuys geeft. We doen ons uiterste best om goede zorg te...

9.0
Lees meer
8 juli 2017 - Geplaatst door de redactie

Een mooi huis. Een familie en toch veel vrijheid. Leuke tuin en mooie huiskamer en keuken! Kortom top

Reactie van/namens Lelie zorggroep, Zorghuys Vellerveste - Barneveld

Hartelijk dank voor uw complimenten. Fijn dat u zo tevreden bent over onze zorg en ons huis. Wij geven uw complimenten graag door.

9.7
Lees meer

Socials