Naar de navigatie Naar de inhoud

Martha Flora Bavel

Verpleeghuiszorg

9
.1

uit 15 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Martha Flora Bavel

Net als alle andere Martha Flora Huizen biedt Martha Flora Bavel de bewoners warmte, veiligheid en geborgenheid. Martha Flora Bavel biedt ruimte aan 22 bewoners. U geniet van leefruimte en privacy. U bewoont uw eigen, comfortabele studio en daarbuiten beweegt u zich in de Meander, de beschermde samenleving van Martha Flora. U kunt rekenen op de zeven kwaliteiten die de basis vormen van de beste dementiezorg. Martha Flora Bavel is gevestigd in een modern appartementencomplex, midden in de levendige dorpskern van Bavel. Ook huisdieren zijn van harte welkom.

Martha Flora Bavel ligt op loopafstand van verschillende gezellige winkeltjes, dichtbij de kerk en dorpshuis Het Klooster. Er is voldoende parkeergelegenheid. Op de begane grond is een Albert Heijn gevestigd. Met de auto bent u zo in Breda of Tilburg en in het nabij gelegen Ulvenhoutse Bos kunt u heerlijk wandelen en ontspannen.

Bij Martha Flora worden meer medewerkers ingezet dan wettelijk vereist. Daardoor hebben de medewerkers echt tijd voor u en kunnen ze het verschil maken. Elke dag weer. Onze mensen verdiepen zich in uw persoonlijkheid en verplaatsen zich in uw belevingswereld. Ze bouwen een echte en betekenisvolle relatie met u en uw naasten op.

Comfortabele zorgstudio

Bij Martha Flora bewoont u uw eigen comfortabele zorgstudio, waar u zich terug kunt trekken met uw geliefde of familieleden. In Bavel zijn er 22 studio’s, verdeeld over twee verdiepingen. Allemaal met een eigen ruime badkamer en een pantry. Het woonoppervlak varieert van 36 m2 tot 57 m2. Elke studio is lekker licht, met ramen tot aan de grond. U kunt er helemaal de sfeer van thuis creëren, en als u dat wilt helpen wij u daarbij. Bij Martha Flora kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten!

De maandelijkse kosten voor wonen, service en/of zorg worden bepaald door uw persoonlijke situatie. Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen zodat wij voor u een berekening kunnen maken van de kosten, eventuele vergoedingen en mogelijke fiscale voordelen. Wilt u meer informatie of een rondleiding? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

 

 

Waarderingen historie

2024
9.8
4 waarderingen
2023
9.2
3 waarderingen
2022
8.4
3 waarderingen
2021
8.9
4 waarderingen
2020
9.2
1 waardering
2018
7.8
1 waardering

Recente waarderingen

21 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Namens mijn ouders en uit ervaring als bezoeker kan ik het volgende zeggen over de zorg en aandacht: De medewerkers in alle geledingen hebben alle mogelijk zorg op alle tijdstippen van de dag...

12 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

De warme, menselijke maar ook professionele manier waarop het Martha Flora zorg levert maakt het verschil in de laatste jaren van het leven. Verzorging, verpleging en alle belangrijke taken...

9.7
Lees meer
2 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Onze vader is sinds oktober 2023 in Martha Flora. Hij zei gelijk bij binnenkomst. hier wil ik wel oud worden! Het is zo huiselijk en heerlijk vers eten met een goede kok! Wij als familie, die ook op...

Bekijk alle waarderingen