Naar de navigatie Naar de inhoud

Martha Flora Bosch en Duin

Verpleeghuiszorg

9
.9

uit 8 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Martha Flora Bosch en Duin

Net als alle andere Martha Flora huizen biedt Martha Flora Bosch en Duin de bewoners warmte, veiligheid en geborgenheid. Bosch en Duin staat in een prachtige bosrijke omgeving. Er zijn 27 comfortabele woonstudio’s, allemaal op de begane grond. Voor Martha Flora is deze opzet uniek. Alle bewoners hebben vanuit hun studio zicht op de bosrijke omgeving. Dit heeft een enorme toegevoegde waarde voor de bewoners en hun naasten. Vanuit elke studio heeft de bewoner direct toegang tot de gemeenschappelijke leefomgeving, de zogenaamde Meander. In deze besloten samenleving kunnen respectievelijk 13 en 14 bewoners, al naar gelang hun stemming, verblijven in de huiskamer, woonkeuken, bibliotheek, tuinkamer of in het atelier. In de tuin kunnen bewoners rustig zitten, wandelen of tuinieren. Huisdieren zijn van harte welkom.

Martha Flora Bosch en Duin is op rijafstand van Amersfoort en Utrecht. Een heerlijke bosrijke omgeving met een tennisclub om de hoek. Zo ook vlakbij de oude vliegbasis Soesterberg (nu het militair museum) en de mooie botanische tuinen in Utrecht.

Bij Martha Flora worden meer medewerkers ingezet dan wettelijk vereist. Op deze manier hebben de medewerkers echt tijd voor u en kunnen ze het verschil maken. Elke dag weer. Ons personeel verdiept zich in uw persoonlijkheid en verplaatsen zich in uw belevingswereld. Onze mensen bouwen een echte en betekenisvolle relatie met u en uw naasten op.

Knusse studio met uitzicht op tuin (30 - 50 m²)

Er zijn 27 gelijkvloerse studio’s, allemaal op de begane grond. U heeft een eigen, comfortabele en lichte studio met alle privacy. De studio’s hebben eigen sanitair en een pantry. Het woonoppervlak is 42 m2. U kunt er helemaal de sfeer van thuis creëren. Bij Martha Flora kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten! Huisdieren zijn van harte welkom. Familieleden kunnen blijven logeren wanneer u wilt, zo lang u wilt.

De maandelijkse kosten voor wonen, service en/of zorg worden bepaald door uw persoonlijke situatie. Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen zodat wij voor u een berekening kunnen maken van de kosten, eventuele vergoedingen en mogelijke fiscale voordelen. Wilt u meer informatie of een rondleiding? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

 

 

 

Waarderingen historie

2022
9.6
2 waarderingen
2021
10
6 waarderingen

Recente waarderingen

29 september 2022 - Geplaatst door de redactie

De zorg voor mijn demente moeder was fantastisch, er werd meegedacht over haar situatie en mogelijkheden. De verpleging helpt zowel de bewoner als de familie in deze moeilijke fase en is altijd heel...

9.5
Lees meer
4 mei 2022 - Geplaatst door de redactie

De medewerkers van Martha Flora verzorgen de mensen met zoveel liefde en toewijding. Het ontbrak mijn vader aan niets.. de betrokkenheid, ook naar de familie heb ik als heel fijn ervaren. We zijn...

9.7
Lees meer
15 december 2021 - Geplaatst door de redactie

Altijd attent en liefdevol naar mijn moeder. Voor ons altijd aandacht(wilt u wat drinken etc)en een luisterend oor.

Bekijk alle waarderingen