Naar de navigatie Naar de inhoud

Martha Flora Breda

Verpleeghuiszorg

8
.9

uit 5 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Martha Flora Breda

Martha Flora Breda biedt de allerbeste, meest persoonlijke dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u privacy, maar ook volop leefruimte. U bewoont een eigen comfortabele studio. En daarbuiten beweegt u zich in een beschermde leefomgeving: de Meander. Bij Martha Flora kunt u rekenen op dementiezorg volgens onze zeven kwaliteiten. Martha Flora Breda is gevestigd in een nieuw pand aan de Heuvelstraat 52A in de wijk Princenhage.

Liefdevolle medewerkers

Bij Martha Flora werken meer medewerkers als bij veel andere verpleeghuizen. Hier kiezen wij bewust voor, zodat onze medewerkers echt de tijd voor u hebben. Aandacht is wat ons betreft namelijk meer dan de basiszorg bieden. Onze medewerkers maken elke dag weer het verschil. Ze verdiepen zich in uw persoonlijkheid, zijn op de hoogte van uw wensen en weten wat voor u het leven de moeite waard maakt. Ook uw naasten kennen ze goed. Kortom: onze medewerkers bouwen een echte, betekenisvolle relatie met u op. Dat voelt prettig en veilig.

Uw studio

Martha Flora Breda beschikt over 28 comfortabele studio’s, verdeeld over twee verdiepingen. U bewoont een eigen zorgstudio van gemiddeld 40 vierkante meter. Een plek voor uzelf om u, alleen of met uw geliefde of familieleden, terug te trekken. En om het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voort te zetten. Het is zelfs mogelijk dat uw partner en (klein)kinderen bij u blijven logeren. Huisdieren zijn in overleg welkom. Uw studio kunt u volledig inrichten zoals u zelf wilt, zodat u helemaal de sfeer van thuis kunt creëren.

 

De Meander

Naast uw eigen studio biedt ons particulier verpleeghuis in Breda veel gezamenlijke leefruimte. Wanneer u uw studio verlaat, komt u in de Meander onze beschermde gemeenschappelijke leefomgeving. In de Meander eten we samen, vindt u gezelschap en ontspanning. Neem plaats in de woonkamer of eetkeuken, kijk eens rond en lees een boek in de bibliotheek of ga aan de slag in het atelier. Vanuit de Meander heeft u ook toegang tot de ruime, beschutte tuin waar u kunt zitten, wandelen of tuinieren. U ziet: in de Meander is altijd een plek waar u zich prettig voelt. Onze gastheer of -vrouw zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Martha Flora Breda beschikt over twee afzonderlijke Meanders, met respectievelijk 15 en 13 studio’s.

Over de locatie

Martha Flora Breda bevindt zich aan de Heuvelstraat 52A in Breda. Het nieuwe gebouw heeft twee verdiepingen waarin in totaal 28 ruimtelijke studio’s gerealiseerd zijn. Daarnaast zijn er Meanders met veel leefruimte en heeft u de beschikking over een fijne, beschutte tuin. Aan de overkant van de straat ligt een stadsparkje en de pittoreske Haagsemarkt, het markante voormalige Raadhuis en de imposante Sint-Martinuskerk, vindt u op loopafstand.

De omgeving

Ons particulier verzorgingshuis in Breda ligt in de woonwijk Princenhage, tegenover een sfeervol parkje waar u een wandeling kunt maken of even kunt zitten om te genieten van het boomrijke uitzicht. Onze medewerkers gaan graag met u mee op pad. Hierbij geldt uiteraard: niets moet, alles kan. De omgeving van de nieuwe locatie is rustig en gemoedelijk. Tegelijkertijd vindt u in de omgeving diverse voorzieningen, zoals een supermarkt. Ook de bushalte is vlakbij. Martha Flora Breda is hierdoor niet alleen met eigen vervoer, maar ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is bovendien voldoende parkeercapaciteit.

Waarderingen historie

2024
8.9
5 waarderingen

Recente waarderingen

5 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Het concept van Martha Flora spreekt ons erg aan. De beoordeling zou nog beter zijn als er meer personeel zou zijn, wat wel beloofd is bij de inschrijving. Alleen zouden sommige zaken iets minder...

7.7
Lees meer
13 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Er wordt liefdevol en met veel aandacht om gegaan met de bewooners. Ik ben een zus van haar. Tevens contact persoon

8.3
Lees meer
13 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Mijn vader met dementie woont nu ruim twee maanden bij Martha Flora. En hoewel ik er verschrikkelijk tegenop zag weet ik nu zeker dat dit de beste beslissing was. Beter dan dit kan volgens mij niet....

Bekijk alle waarderingen