Naar de navigatie Naar de inhoud

Martha Flora Den Haag

Verpleeghuiszorg

9
.2

uit 4 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Martha Flora Den Haag

Net als alle andere Martha Flora Huizen biedt Martha Flora Den Haag de bewoners warmte, veiligheid en geborgenheid. U bewoont een eigen, comfortabele studio en daarbuiten beweegt u zich in een beschermde leefomgeving: de Meander. U kunt bij ons rekenen op de zeven kwaliteiten die de basis vormen van de beste dementiezorg. Martha Flora Den Haag is gevestigd in een zeer groot, dubbel herenhuis aan de Badhuisweg, vlakbij de boulevard en het strand.

Het indrukwekkende pand van Martha Flora Den Haag ligt tegenover de Nieuwe Scheveningse Bosjes. Het verpleeghuis is zowel met eigen vervoer als met het openbare vervoer goed bereikbaar. Bovendien is er altijd voldoende parkeergelegenheid. Het pand heeft een mooie ligging, op loopafstand van de boulevard, het strand en het Kurhaus. Ook Madurodam, waar we regelmatig met bewoners heen gaan, is vlakbij. Op de wekelijkse markt in Scheveningen halen we met bewoners verse vis. In de omgeving van ons huis is dus genoeg te doen. Onze medewerkers gaan graag met u mee een stukje wandelen of op pad in de buurt, bijvoorbeeld naar een museum of concert. Natuurlijk geldt ook hierbij: alles kan, niets moet.

Bij Martha Flora worden meer medewerkers ingezet dan wettelijk vereist. Daardoor hebben de medewerkers echt tijd voor u en kunnen ze het verschil maken. Elke dag weer. Onze mensen verdiepen zich in uw persoonlijkheid en verplaatsen zich in uw belevingswereld. Ze bouwen een echte en betekenisvolle relatie met u en uw naasten op.

Comfortabele zorgstudio’s met veel privacy

U bewoont uw eigen comfortabele zorgstudio. Een plek voor uzelf waar u zich terug kunt trekken – alleen of met uw geliefde of familieleden. Martha Flora Den Haag beschikt over 28 studio’s, verdeeld over vier verdiepingen. Elke studio is anders. Wel heeft elke studio eigen sanitair en een pantry met een oppervlakte van gemiddeld 40 m². In uw studio kunt u helemaal de sfeer van thuis creëren. U kunt deze precies zo inrichten als u zelf wilt, bijvoorbeeld met de meubels en schilderijen die voor u vertrouwd zijn. Indien gewenst kunt u een beroep doen op onze interieuradviseur om u te helpen bij de inrichting van uw studio. Wij vinden het van groot belang dat u uw leven zoveel mogelijk kunt voorzetten zoals u dat gewend bent. Uw partner en (klein)kinderen kunnen bijvoorbeeld altijd bij u blijven logeren.

De maandelijkse kosten voor wonen, service en/of zorg worden bepaald door uw persoonlijke situatie. Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen zodat wij voor u een berekening kunnen maken van de kosten, eventuele vergoedingen en mogelijke fiscale voordelen. Wilt u meer informatie of een rondleiding? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

 

Waarderingen historie

2021
9.2
4 waarderingen
2016
6.8
1 waardering

Recente waarderingen

28 juni 2021 - Geplaatst door de redactie

De bejegening van de cliënten is erg goed, evenals de verzorging, het aanbod aan activiteiten en het stimuleren van deelname daar aan. In de laatste, ook voor de verpleging veel moeilijkere,...

9.0
Lees meer
22 juni 2021 - Geplaatst door de redactie

Het team van Martha Flora Den Haag krijgt van ons een 10, zij hebben ten tijde van de corona crisis de bewoners met veel liefde, zorg en vele verrassende activiteiten alle aandacht gegeven. Het team...

9.0
Lees meer
21 juni 2021 - Geplaatst door de redactie

ervaring van mantelzorger van alleenstaande tante die ruim drie jaar tot april 2021 in Martha Flora heeft gewoond: ...

9.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen