Naar de navigatie Naar de inhoud

Martha Flora Dordrecht

Verpleeghuiszorg

9
.3

uit 6 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Martha Flora Dordrecht

Martha Flora Dordrecht: een allesbehalve gewoon particulier verpleeghuis in Dordrecht. Wij bieden de allerbeste, meest persoonlijke dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen comfortabele studio. En daarbuiten beweegt u zich in een beschermde leefomgeving: de Meander. Bij Martha Flora kunt u rekenen op dementiezorg volgens onze zeven kwaliteiten Martha Flora Dordrecht is gevestigd in een prachtig woongebouw op een historische locatie in de wijk Dubbeldam.

 Uw studio

Martha Flora Dordrecht beschikt over 28 comfortabele studio’s, verdeeld over twee verdiepingen. U bewoont een eigen zorgstudio van 32 tot 49 vierkante meter. Een plek voor uzelf om u, alleen of met uw geliefde of familieleden, terug te trekken. En om het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voort te zetten. Het is zelfs mogelijk dat uw partner en (klein)kinderen bij u blijven logeren. Elke studio heeft een eigen badkamer van nog eens 8 vierkante meter. Uw studio kunt u volledig inrichten zoals u zelf wilt, zodat u helemaal de sfeer van thuis kunt creëren.

 De Meander

Wanneer u uw studio verlaat, komt u in de Meander: onze beschermde gemeenschappelijke leefomgeving. Ons particulier verzorgingshuis in Dordrecht beschikt over twee afzonderlijke Meanders, met elk 14 studio’s. Huisdieren zijn in overleg welkom. In de Meander eten we samen, vindt u gezelschap en ontspanning. Neem plaats in de woonkamer of eetkeuken, kijk eens rond en lees een boek in de bibliotheek of ga aan de slag in het atelier. Vanuit de Meander heeft u ook toegang tot de ruime, beschutte tuin waar u kunt zitten, wandelen of tuinieren. U ziet: in de Meander is altijd een plek waar u zich prettig voelt. Onze gastheer of -vrouw zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Over de locatie

Martha Flora Dordrecht is gevestigd op een historische locatie aan de Gravensingel. Het verpleeghuis is onderdeel van het project Op Dubbelsteyn, wat verwijst naar het Huis op Dubbelsteyn: een buitenplaats waar vroeger gegoede burgers verbleven. Het huis staat er niet meer, maar het prachtige park is er nog altijd en bevindt zich tegenover de locatie. Martha Flora Dordrecht is gevestigd op de begane grond en eerste verdieping van het gebouw. Verder bevinden zich in het pand zeven luxe appartementen en penthouses. Het hele gebouw is voorzien van een WKO-installatie, die zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Dankzij de vloerverwarming en -koeling is het er heerlijk warm in de winter en koel in de zomer.

De omgeving

Ons particulier verzorgingshuis in Dordrecht ligt in de wijk Dubbeldam, tegenover een prachtig park waar u heerlijk kunt wandelen, zitten en genieten van de natuur. In de omgeving zijn diverse voorzieningen, zoals een huisarts en tandarts, verschillende supermarkten en een zwembad. Onze medewerkers gaan graag met u mee op pad. Hierbij geldt uiteraard: niets moet, alles kan. Martha Flora Dordrecht is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed bereikbaar: er bevinden zich verschillende bushaltes in de omgeving. Er is bovendien voldoende parkeercapaciteit.

 

 

Waarderingen historie

2024
8.8
2 waarderingen
2022
9.5
4 waarderingen

Recente waarderingen

3 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Onze vader is hartelijk opgenomen in Martha Flora Dordrecht. Naast de fantastische zorg is er veel aandacht voor het welzijn. De medewerkers spelen in op iedere bewoner afzonderlijk. Dementie is een...

9.7
Lees meer
21 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Heerlijk om te zien wat het team van Martha Flora allemaal doet op moeders 89 ste verjaardag. Zingen slingers extra eten. Wij mochten ook blijven eten. Echte lieverds. Top team

7.8
Lees meer
31 maart 2022 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder krijgt de zorg en aandacht die bij haar past, medewerkers zijn vriendelijk en geduldig. Het is enorm gezellig. Mijn moeder is geen nummer maar een persoon die er toe doet. De verzorging...

Bekijk alle waarderingen