Naar de navigatie Naar de inhoud

Martha Flora Gouda

Verpleeghuiszorg

9
.2

uit 2 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Martha Flora Gouda

Net als alle andere Martha Flora huizen biedt Martha Flora Gouda de bewoners warmte, veiligheid en geborgenheid. Bij Martha Flora Gouda geniet u van leefruimte en privacy. U bewoont uw eigen comfortabele studio, waar u zich terug kunt trekken met uw geliefde of familieleden. Martha Flora Gouda telt 25 zorgstudio’s van 45 m2 met eigen sanitair en een pantry. Buiten uw studio komt u in de Meander, de beschermde en gemeenschappelijke samenleving van Martha Flora. Afhankelijk van uw stemming vindt u daar altijd een plek waar u zich prettig voelt. Bijvoorbeeld in de huiskamer, de eetkeuken, de tuin of het atelier. 

Bij Martha Flora worden meer medewerkers ingezet dan wettelijk vereist. Op deze manier hebben de medewerkers  echt tijd voor u en kunnen ze het verschil maken. Elke dag weer. Onze medewerkers verdiepen zich in uw persoonlijkheid en verplaatsen zich in uw belevingswereld, zodat zij een echte en betekenisvolle relatie met u en uw naasten kunnen opbouwen.

Zorgstudio’s en royale 2-kamerappartementen (dementiezorg) Zeer centraal ten opzichte van vele voorzieningen midden in de samenleving tegenover het Groene Hart Ziekenhuis en op loopafstand van het station vindt u onze Martha Flora locatie Gouda.

Martha Flora Gouda is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio, waar u zich terug kunt trekken met uw geliefde of familieleden. Martha Flora Gouda telt 25 royale zorgstudio’s van 45 m2, met eigen sanitair en een pantry. En daarbuiten beweegt u zich in een beschermde en gemeenschappelijke samenleving, de Meander. Daar vindt u altijd een plek waar u zich prettig voelt. Bijvoorbeeld in de huiskamer, de eetkeuken, de tuin of het atelier. Voor echtparen hebben wij hebben 4 tweekamerappartementen (ca.75-85 m2) met privé balkon. Huisdieren zijn van harte welkom. Familieleden kunnen blijven logeren wanneer u wilt, zo lang u wilt.

De maandelijkse kosten voor wonen, service en/of zorg worden bepaald door uw persoonlijke situatie. Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen zodat wij voor u een berekening kunnen maken van de kosten, eventuele vergoedingen en mogelijke fiscale voordelen. Wilt u meer informatie of een rondleiding? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

 

 

 

 

Waarderingen historie

2021
9.2
2 waarderingen

Recente waarderingen

15 oktober 2021 - Geplaatst door de redactie

Het bijzondere bij Martha Flora Gouda is dat ze mijn moeder echt (willen) leren kennen en naar haar luisteren. Als het onweert bijvoorbeeld lopen ze even naar mijn moeder toe omdat ze weten dat ze...

9.3
Lees meer
15 oktober 2021 - Geplaatst door de redactie

Ons vertrouwen in de zorg is bij Martha Flora Gouda volledig hersteld (na eerder een zeer teleurstellende ervaring te hebben opgedaan). Erg goed en plezierig contact met locatiemanager,...

9.0
Lees meer