Naar de navigatie Naar de inhoud

Martha Flora Hilversum

Verpleeghuiszorg

8
.4

uit 11 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Martha Flora Hilversum

Net als alle andere Martha Flora huizen biedt Martha Flora Hilversum de bewoners warmte, veiligheid en geborgenheid. Bij Martha Flora Hilversum geniet u van leefruimte en privacy. U bewoont uw eigen comfortabel appartement. Martha Flora Hilversum telt 3 bouwlagen met in totaal 28 zorgstudio’s en 2 royale appartementen. Met eigen sanitair en een pantry. Buiten uw studio komt u in de Meander, de beschermde en gemeenschappelijke samenleving van Martha Flora. Daar vindt u altijd een plek waar u zich prettig voelt. Bijvoorbeeld in de huiskamer, de eetkeuken, de tuin of het atelier.

Martha Flora Hilversum is gevestigd in een modern appartementencomplex met een grote en beschutte tuin in de wijk het Raadhuiskwartier. Midden in de samenleving, op loopafstand van het NS-station Hilversum. Het gebouw ligt aan een doorgaande weg vlakbij het winkelhart van Hilversum. Dichtbij bevindt zich ook een bushalte.

Bij Martha Flora worden meer medewerkers ingezet dan wettelijk vereist. Op deze manier hebben de medewerkers  echt tijd voor u en kunnen ze het verschil maken. Elke dag weer. Ons personeel verdiept zich in uw persoonlijkheid en verplaatsen zich in uw belevingswereld. Onze mensen bouwen een echte en betekenisvolle relatie met u en uw naasten op.

Royale 2-kamerappartementen dementiezorg

Martha Flora Hilversum is gevestigd in een modern appartementencomplex. Hartje Hilversum, vlakbij het station. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Misschien vinden u en uw partner het fijn om bij elkaar te blijven wonen. Allebei kunt u het leven zoals u dat gewend was bij ons zoveel mogelijk voortzetten. De zorg die u nodig heeft kunt u gerust aan Martha Flora overlaten. Ook dat kan bij Martha Flora Hilversum.

Voor echtparen hebben wij hebben twee tweekamerappartementen (ca.85 m2) met privé balkon. Buiten uw appartement komt u in de Meander, de beschermde en gemeenschappelijke samenleving. De Meander bestaat uit een huiskamer, eetkeuken, bibliotheek, tuinkamer, tuin en een atelier.

Royale zorgstudio (dementiezorg) 

Martha Flora Hilversum is gevestigd in een modern appartementencomplex met een grote en beschutte tuin in de wijk het Raadhuiskwartier, vlakbij het station. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Bij Martha Flora bewoont u uw eigen comfortabele zorgstudio.

Er zijn 28 studio's (45m2). Allemaal met eigen badkamer en een pantry. U kunt er helemaal de sfeer van thuis creëren.  Buiten uw studio komt u in de Meander, de beschermde en gemeenschappelijke samenleving. De Meander bestaat uit een huiskamer, eetkeuken, bibliotheek, tuinkamer en een atelier.

De maandelijkse kosten voor wonen, service en/of zorg worden bepaald door uw persoonlijke situatie. Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen zodat wij voor u een berekening kunnen maken van de kosten, eventuele vergoedingen en mogelijke fiscale voordelen. Wilt u meer informatie of een rondleiding? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

 

 

 

Waarderingen historie

2024
7.8
2 waarderingen
2022
7.3
2 waarderingen
2021
9.0
6 waarderingen
2020
8.8
1 waardering

Recente waarderingen

28 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder moest met spoed weg uit haar huis , omdat ze alleen woonde en dat echt niet meer ging. We vonden heel snel een plek bij MF , en hadden heelfijne aansluiting met de lieve verzorgers en...

8.2
Lees meer
30 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Als de vaste kern en was was het helemaal super, maar ik vond er ook wel een periode veel verloop van wisselende gezichten ( uitzendkrachten) dan was echt anders

7.3
Lees meer
20 september 2022 - Geplaatst door de redactie

Wij waren in eerste instantie erg enthousiast over Martha Flora; de rust, de ruimte en de zorg leken ons zeer geschikt voor mijn man en onze vader die momenteel in een ander huis woont. Het contact...

Reactie van/namens Martha Flora Hilversum - Hilversum

Wat vervelend voor u dat het zo gelopen is. Ik nodig u graag uit contact met mij op te nemen om nog eens met elkaar te bespreken...

4.5
Lees meer
Bekijk alle waarderingen