Naar de navigatie Naar de inhoud

Martha Flora Hulsberg

Verpleeghuiszorg

9
.6

uit 9 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Martha Flora Hulsberg

Martha Flora Hulsberg is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, meest persoonlijke dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen, volgens onze zeven kwaliteiten. Met een eigen comfortabele studio en een Meander – onze gemeenschappelijke, beschermde leefomgeving – heeft u volop leefruimte. Martha Flora Hulsberg is gevestigd in een nieuw, modern pand aan de Panhuys.

Uw studio

Martha Flora Hulsberg beschikt over 28 comfortabele zorgstudio’s, verdeeld over twee verdiepingen. U bewoont een eigen zorgstudio van 29 tot 34 vierkante meter met een eigen sanitair van nog eens 8 vierkante meter. In uw zorgstudio kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten. Het is een plek voor uzelf waar u zich, alleen of met uw geliefde of familieleden, terug kunt trekken. Uw partner en (klein)kinderen kunnen zelfs bij u blijven logeren. U kunt uw studio precies inrichten zoals u zelf wilt en zo helemaal de sfeer van thuis creëren.

De Meander

Wanneer u uw studio verlaat, komt u in de Meander van ons particulier verzorgingshuis in Hulsberg: onze beschermde gemeenschappelijke leefomgeving. Ons verzorgingshuis in Hulsberg beschikt over twee afzonderlijke Meanders, met elk 14 studio’s. In de Meander eten we samen, u vindt er ontspanning en gezelschap, maar ook rust. Neem plaats in de woonkamer of eetkeuken, kijk eens rond en lees een boek in de bibliotheek of ga aan de slag in het atelier. De Meander geeft ook toegang tot de ruime, beschutte tuin waar u kunt zitten, wandelen of tuinieren. U ziet: in de Meander is altijd een plek waar u zich prettig voelt. Onze gastheer of -vrouw zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Huisdieren zijn in overleg welkom.

Over de locatie

Martha Flora Hulsberg is gevestigd in een nieuw pand in de straat Panhuys. De locatie wordt op dit moment nog ontwikkeld. Het gebouw krijgt twee bouwlagen: u woont dus op de begane grond of op de eerste verdieping. De locatie beschikt over een ruime en beschutte tuin waar u als bewoner gebruik van kunt maken. Het moderne pand is licht en ruimtelijk en beschikt over comfortabele voorzieningen. U geniet er het hele jaar door van een fijne woonplek.

De omgeving

Ons particulier verzorgingshuis in Hulsberg bevindt zich in het Noorden van het Limburgse dorp Hulsberg, op een paar honderd meter afstand van het winkelgebied. Hier vindt u allerlei voorzieningen, zoals een supermarkt, slagerij, snackbar en diverse andere horecagelegenheden. Ook het gemeenschapshuis is vlakbij. Hulsberg ligt in een prachtige, landelijke omgeving, die vanaf onze locatie eenvoudig te bereiken is. Ook Martha Flora Hulsberg zelf is goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met de bus. Voor bezoekers is er ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

 

Waarderingen historie

2023
9.5
8 waarderingen
2022
10
1 waardering

Recente waarderingen

24 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Wij hebben gekozen voor dit particuliere verzorgingshuis vanwege de kleinschaligheid, de rustige ligging, het unieke concept waarbij de verzorging zoveel als mogelijk het ritme van de bewoner volgt,...

9.5
Lees meer
16 december 2023 - Geplaatst door de redactie

De sfeer binnen het gebouw is heel warm, heerlijk rustig. Die rust straalt dan ook af op de bewoners. Liefdevolle omgang met cliënten. Het ruime appartement, ingericht met zijn eigen spullen van...

9.5
Lees meer
7 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Zeer tevreden over de uitzonderlijke manier waarop er vorm gegeven wordt aan de verzorging van ouderen met complexe zorgbehoeften. Er is ontzettend veel persoonlijke aandacht en de focus ligt...

Bekijk alle waarderingen