Naar de navigatie Naar de inhoud

Martha Flora Maastricht

Verpleeghuiszorg

8
.3

uit 5 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Martha Flora Maastricht

Net als alle andere Martha Flora Huizen biedt Martha Flora Maastricht de bewoners warmte, veiligheid en geborgenheid. Martha Flora Maastricht biedt ruimte aan 35 bewoners. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio en daarbuiten beweegt u zich in een beschermde samenleving, de Meander. U kunt rekenen op de zeven kwaliteiten die de basis vormen van de beste dementiezorg. 

Martha Flora Maastricht is gelegen aan de Abstraat in Maastricht. Op een prachtige plek in het voormalig Nonnenklooster Calvariënberg ook wel de 'Zusters onder de bogen' genoemd. Calvariënberg is een historisch gebouwencomplex in het centrum van Maastricht. Martha Flora Maastricht heeft de beschikking over een prachtig aangelegde tuin omringt door stadsmuren. Elke week gaan we met de bewoners naar de markt, voor verse vis en bloemen. Of er wordt een terrasje gepakt op het Vrijthof. In de Onze Lieve Vrouw 'Sterre der Zee' Basiliek Maastricht steken we, met de bewoners die dat willen, wekelijks een kaarsje op of gaan we naar de mis. In de buurt is een verwarmd zwembad, waar bewoners een keer per maand zwemmen.

Bij Martha Flora worden meer medewerkers ingezet dan wettelijk vereist. Daardoor hebben de medewerkers echt tijd voor u en kunnen ze het verschil maken. Elke dag weer. Onze mensen verdiepen zich in uw persoonlijkheid en verplaatsen zich in uw belevingswereld. Ze bouwen een echte en betekenisvolle relatie met u en uw naasten op.

Knusse studio’s

Op een van de mooiste plekjes van de stad beschikt u over een eigen studio – uw privé domein dat u geheel naar eigen smaak kunt inrichten. Er zijn 24 comfortabele studio’s van 34 m2, verdeeld over drie verdiepingen en allemaal uitzicht op de tuin. Elke studio heeft een eigen badkamer. Er zijn 18 studio's en op de tweede etage nog 6 die met Meander 1 van de begane grond waar 10 bewoners wonen mee gaan participeren. Er zijn 2 Meanders, op de begane grond voor 16 bewoners en een Meander op de eerste verdieping voor 8 bewoners.

Bij Martha Flora Maastricht geniet u van leefruimte en privacy. Vanuit uw studio stapt u de Meander binnen, de beschermde en gemeenschappelijke samenleving van Martha Flora. Daar vindt u altijd een plek waar u zich prettig voelt. Zoals in de bibliotheek, huiskamer, eetkeuken, atelier of de tuin. Er zijn twee Meanders, elk voor 9 bewoners. Huisdieren zijn in overleg welkom. Bij Martha Flora kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten!

De maandelijkse kosten voor wonen, service en/of zorg worden bepaald door uw persoonlijke situatie. Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen zodat wij voor u een berekening kunnen maken van de kosten, eventuele vergoedingen en mogelijke fiscale voordelen. Wilt u meer informatie of een rondleiding? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

 

Waarderingen historie

2024
4.0
1 waardering
2023
10
1 waardering
2022
10
1 waardering
2021
8.7
2 waarderingen
2019
9.7
1 waardering
2017
9.8
1 waardering

Recente waarderingen

14 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Afspraken worden niet nagekomen, nagenoeg geen activiteiten buitenshuis met de bewoners, niet al het personeel wordt al deskundig ervaren (uiteraad lopen er ook een paar goede personeelsleden bij),...

4.0
Lees meer
1 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Kon me geen betere zorg voor mijn vader wensen. Heel veel aandacht, liefdevolle zorgverleners, aandacht voor ons als familie die er echt bijhoort. Mijn vader heeft nog een aantal mooie jaren mogen...

9 november 2022 - Geplaatst door de redactie

Mooie omgeving met gepassioneerde en professionele medewerkers die veel aandacht hebben voor de bewoners en hun familie.

Bekijk alle waarderingen