Naar de navigatie Naar de inhoud

Martha Flora Oegstgeest

Particulier woonzorgcentrum

-

Er zijn nog geen waarderingen.

Over Martha Flora Oegstgeest

In juli 2022 opende Martha Flora een nieuw particulier verpleeghuis in Oegstgeest. En niet zomaar een verpleeghuis. Martha Flora Oegstgeest biedt de allerbeste, meest persoonlijke dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen én volop leefruimte. U bewoont een eigen comfortabele studio. Daarbuiten beweegt u zich in een beschermde leefomgeving: de Meander. U kunt rekenen op de zeven kwaliteiten die de basis vormen van onze dementiezorg. Martha Flora Oegstgeest wordt gevestigd in een prachtig nieuw pand aan de Spaargarenstraat, met een ruime daktuin.

Uw studio

Martha Flora Oegstgeest telt 20 comfortabele zorgstudio’s, verdeeld over twee verdiepingen. U bewoont een eigen zorgstudio van 23 tot 26 vierkante meter met een eigen badkamer van nog eens 7 vierkante meter. U kunt uw studio precies inrichten zoals u zelf wilt en zo bijvoorbeeld helemaal de sfeer van thuis creëren. In uw zorgstudio kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten. Het is een plek voor uzelf waar u zich, alleen of met uw geliefde of familieleden, terug kunt trekken. Het is zelfs mogelijk dat uw partner en (klein)kinderen blijven logeren. Huisdieren zijn in overleg welkom.

De Meander

Wanneer u uw studio verlaat, komt u in de Meander van ons particulier verzorgingshuis in Oegstgeest: onze beschermde gemeenschappelijke leefomgeving. Deze locatie heeft twee Meanders met elk 10 studio’s. In de Meander is altijd een plek waar u zich prettig voelt. Hier vindt u gezelschap, ontspanning en we eten er samen. Door de ruime opzet kunt u echter ook rust vinden in één van de ruimtes. Onze gastheer of -vrouw zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Neem plaats in de woonkamer of eetkeuken, kijk eens rond en lees een boek in de bibliotheek of ga aan de slag in het atelier. Vanuit de Meander heeft u ook toegang tot de ruime, beschutte tuin én het dakterras, waar u kunt zitten, wandelen of tuinieren.

Over de locatie

Martha Flora Oegstgeest is gevestigd in een nieuw pand in de Spaargarenstraat. De locatie wordt op dit moment nog ontwikkeld. Het gebouw krijgt twee bouwlagen: u woont dus op de begane grond of op de eerste verdieping. De locatie beschikt over een ruime en beschutte tuin waar u als bewoner gebruik van kunt maken. Ook is er een prachtige beschutte groene daktuin. Het pand van Martha Flora Oegstgeest is modern, licht en ruim opgezet. U beschikt bovendien over comfortabele voorzieningen die het extra prettig maken om er te wonen.

De omgeving

Ons particulier verzorgingshuis in Oegstgeest is gevestigd op een prachtige locatie in Oegstgeest. De rustige Spaargarenstraat ligt middenin de dorpskern van Oud Oegstgeest, vlakbij het stadspark de Leidse Hout. Op steenworp afstand bevindt zich de Kempenaerstraat: van oudsher dé winkelstraat van Oegstgeest. Aan voorzieningen is dan ook geen gebrek. Deze Martha Flora locatie heeft een centrale ligging in de Randstad en is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Ook is er voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.

 

Nog geen waarderingen

Help anderen kiezen door de eerste waardering over Martha Flora Oegstgeest te Oegstgeest te plaatsen: Waarderen