Naar de navigatie Naar de inhoud

Martha Flora Rotterdam

Verpleeghuiszorg

8
.4

uit 5 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Martha Flora Rotterdam

Net als alle andere Martha Flora huizen biedt Martha Flora Rotterdam de bewoners warmte, veiligheid en geborgenheid. Er zijn 24 studio’s met pantry en eigen sanitair. Vanuit elke studio heeft de bewoner direct toegang tot de gemeenschappelijke leefomgeving, de zogenaamde Meander. Op de tweede verdieping bevinden zich 5 driekamerappartementen. Al naar gelang de stemming van de bewoner, kunnen zij verblijven in de huiskamer, woonkeuken, bibliotheek, tuinkamer of in het atelier. In de tuin kunnen bewoners rustig zitten, wandelen of tuinieren. Huisdieren zijn van harte welkom.

Martha Flora Rotterdam is gevestigd midden in één van de aantrekkelijkste woongebieden van Rotterdam, centraal in het Molenlaankwartier in Hillegersberg. Deze locatie, gelegen in de geliefde en groene componistenbuurt in Hillegersberg, ligt aan de rand van Rotterdam tegen het Lage Bergse Bos op de plek waar hiervoor de Salvatore Kerk heeft gestaan. Het pand wordt geheel omgeven door een veilige, weelderige beplante tuin met zonneterrassen.

Bij Martha Flora worden meer medewerkers ingezet dan wettelijk vereist. Op deze manier hebben de medewerkers echt tijd voor u en kunnen ze het verschil maken. Elke dag weer. Ons personeel verdiept zich in uw persoonlijkheid en verplaatsen zich in uw belevingswereld. Onze mensen bouwen een echte en betekenisvolle relatie met u en uw naasten op.

Knusse zorgstudio’s met veel privacy

De comfortabele studio’s in Rotterdam zijn voorzien van pantry en eigen sanitair. Er zijn in totaal 24 studio’s verdeeld over twee verdiepingen. Op elke verdieping bevinden zich 12 studio’s per Meander, onze beschermde gemeenschappelijke leefomgeving. Het woonoppervlak varieert van 42 en 55m2. U kunt er helemaal de sfeer van thuis creëren. Bij Martha Flora kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten! 

Twee en driekamerappartementen

Op de tweede verdieping bevinden zich 5 driekamerappartementen. De ruime en lichte appartementen zijn voorzien van entree, woon-, slaapkamer, een volledig geoutilleerde keuken, een ruime badkamer en een gastentoilet. Elk appartement heeft een privé dakterras of een (overdekt) balkon. Het woonoppervlak varieert van 70 tot 73m2.

Genoemde appartementen bieden de mogelijkheid bij ziekte van een partner om samen te blijven wonen en als echtpaar nog te genieten van de mooie dingen, terwijl de zorg is uitbesteed aan Martha Flora. Uiteraard kunnen appartementen ook worden bewoond door alleenstaanden. Huisdieren zijn van harte welkom. Familieleden kunnen blijven logeren wanneer u wilt, zo lang u wilt.

De maandelijkse kosten voor wonen, service en/of zorg worden bepaald door uw persoonlijke situatie. Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen zodat wij voor u een berekening kunnen maken van de kosten, eventuele vergoedingen en mogelijke fiscale voordelen. Wilt u meer informatie of een rondleiding? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

 

Waarderingen historie

2023
8.3
1 waardering
2021
8.5
4 waarderingen

Recente waarderingen

21 mei 2023 - Geplaatst door de redactie

Mijn tante was een kinderloze weduwe die 35 jaar alleen was, hield van rust en kalmte, had veel eigen interesse en hobby's. Ze kreeg alle ruimte bij Martha Flora om zich zelf te zijn en de goede...

8.3
Lees meer
22 december 2021 - Geplaatst door de redactie

De zorgverlener heeft een zeer persoonlijke benadering naar haar cliënten toe. Er wordt individueel bekeken op welke wijze de kwaliteit van het leven voor een persoon kan worden geoptimaliseerd....

8.3
Lees meer
23 november 2021 - Geplaatst door de redactie

Het pand bevindt zich op een rustige plek, goed bereikbaar, met aan de ene kant op loopafstand winkels en aan de andere kant een bosperceel waar moeder en ik graag wandelen. De medewerkers zijn...

8.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen