Naar de navigatie Naar de inhoud

Rosorum - Residentie Arnhem

Verpleeghuiszorg

9
.3

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Rosorum - Residentie Arnhem

Rosorum is er speciaal voor senioren die waarde hechten aan excellente service en persoonlijke zorg die zoveel mogelijk aansluit bij de levensstandaard die zij gewend waren. We bieden absolute topkwaliteit op het gebied van leven, service en zorg, zo goed mogelijk afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften van onze bewoners. Onze zorgvilla’s en residenties zijn statige en zeer comfortabele panden die van alle gemakken zijn voorzien. Rosorum is in Nederland een klasse apart en daar zijn we trots op.

Onze zorgvilla’s en residenties zijn prachtige panden, gevestigd op aantrekkelijke locaties. Historische gebouwen met opvallende of bijzondere elementen. De locaties zijn niet alleen een lust voor het oog, maar door de stedelijke ligging zijn faciliteiten als winkels, musea, restaurants, stadsparken en schouwburgen altijd dichtbij. Ook uw gasten zijn welkom. Voor een bezoek in uw privévertrek, een glaasje op het terras of een prettig gesprek in een van de comfortabele gemeenschappelijke ruimtes.

Waarderingen historie

2020
9.3
1 waardering
2019
8.2
3 waarderingen
2018
9.3
1 waardering
2017
9.1
5 waarderingen

Recente waarderingen

23 juli 2020 - Geplaatst door de redactie

Omgang met Alzheimer patiënten is erg goed en professioneel. De clienten worden respectvol behandeld. Er wordt geluisterd naar de behoefte van de client. Medewerkers zijn betrokken en voelen zich...

9.3
Lees meer
16 november 2019 - Geplaatst door de redactie

Onze oom is terecht gekomen in een warm bad. Hij heeft de laatste drie jaar van zijn leven niet beter kunnen beleven als bij Rosorum. Alle medewerkers hebben een enorm inlevend vermogen en hebben met...

1 juli 2019 - Geplaatst door de redactie

Als je goed gezond bent mentaal en fysiek is dit een dure,maar comfortabele locatie ,maar als je begint te dementeren schiet de zorg en aandacht ernstig te kort.

5.3
Lees meer

Socials