Naar de navigatie Naar de inhoud

Rosorum - Zorgvilla Zypendaal

Verpleeghuiszorg

8
.3

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Rosorum - Zorgvilla Zypendaal

Rosorum is er speciaal voor senioren die waarde hechten aan excellente service en persoonlijke zorg die zoveel mogelijk aansluit bij de levensstandaard die zij gewend waren. We bieden absolute topkwaliteit op het gebied van leven, service en zorg, zo goed mogelijk afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften van onze bewoners. Onze zorgvilla’s en residenties zijn statige en zeer comfortabele panden die van alle gemakken zijn voorzien. Rosorum is in Nederland een klasse apart en daar zijn we trots op.

Onze zorgvilla’s en residenties zijn prachtige panden, gevestigd op aantrekkelijke locaties. Historische gebouwen met opvallende of bijzondere elementen. De locaties zijn niet alleen een lust voor het oog, maar door de stedelijke ligging zijn faciliteiten als winkels, musea, restaurants, stadsparken en schouwburgen altijd dichtbij. Ook uw gasten zijn welkom. Voor een bezoek in uw privévertrek, een glaasje op het terras of een prettig gesprek in een van de comfortabele gemeenschappelijke ruimtes.

Waarderingen historie

2023
8.3
1 waardering
2019
10
2 waarderingen
2018
9.2
3 waarderingen
2017
9.2
1 waardering

Recente waarderingen

21 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

Mijn vader is met zeer veel aandacht verzorgd. Villa Zypendaal is een warme kleinschalige Villa waar mijn vader met Alzheimer erg goed begeleid werd.

8.3
Lees meer
3 juli 2019 - Geplaatst door de redactie

Het is de meest ideale,veilige en vriendelijke omgeving met perfecte zorg.

2 juli 2019 - Geplaatst door de redactie

Fantastische verzorging, communicatie, liefdevol, zakelijk ook alles prima. Topinstelling!


Socials