Naar de navigatie Naar de inhoud

Stepping Stones - Villa Oosterveld

Verpleeghuiszorg

9
.2

uit 17 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Stepping Stones - Villa Oosterveld

Stepping Stones biedt ouderen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen. Onze zorgprofessionals staan dag en nacht in nauw contact met onze bewoners én hun familie. Samen creëren we zorg op maat en een beschermend huishouden. Zo ontstaat een familiegevoel, waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan.

Onze sfeervolle zorgvilla’s vindt u door het hele land. Het zijn unieke, bijzondere gebouwen met een kleinschalige opzet en een herkenbare en overzichtelijke indeling. Vaak zijn het historische panden met opvallende of bijzondere elementen. Er is voldoende ruimte voor sociale contacten, maar we zorgen ook voor genoeg privacy. Elke villa heeft een vast team, dat de bewoners door en door kent. Zo kunnen we echt zorg op maat bieden.

Waarderingen historie

2024
8.5
2 waarderingen
2023
8.8
1 waardering
2022
9.3
1 waardering
2021
9.6
5 waarderingen
2020
9.1
8 waarderingen
2019
9.3
5 waarderingen
2018
9.5
1 waardering

Recente waarderingen

26 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

De aandacht, activiteitenaanbod, sfeer en gebouw zijn geweldig. De zorg is goed, maar zoals logisch, afhankelijk van de individuele medewerker. De een spreekt maar aan, dan de ander.

E-mailadres
8.0
Lees meer
9 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Onze moeder is 1,5 jaar verzorgd in Villa Oosterveld. Het was voor haar en voor ons een pittige tijd. Villa Oosterveld heeft de scherpe kantjes van deze periode kunnen verzachten. Zo kon onze moeder...

E-mailadres
9.0
Lees meer
29 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder is bijna 5 jaar verzorgd in de villa naar grote tevredenheid. Het personeel is erg zorgzaam. Tips en adviezen/verzoeken die wij inbrachten werden vaak overgenomen. Ook de inzet van de...

E-mailadres
8.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials