Naar de navigatie Naar de inhoud

Stepping Stones - Villa de Horsting

Verpleeghuiszorg

8
.7

uit 13 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Stepping Stones - Villa de Horsting

Stepping Stones biedt ouderen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen. Onze zorgprofessionals staan dag en nacht in nauw contact met onze bewoners én hun familie. Samen creëren we zorg op maat en een beschermend huishouden. Zo ontstaat een familiegevoel, waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan.

Onze sfeervolle zorgvilla’s vindt u door het hele land. Het zijn unieke, bijzondere gebouwen met een kleinschalige opzet en een herkenbare en overzichtelijke indeling. Vaak zijn het historische panden met opvallende of bijzondere elementen. Er is voldoende ruimte voor sociale contacten, maar we zorgen ook voor genoeg privacy. Elke villa heeft een vast team, dat de bewoners door en door kent. Zo kunnen we echt zorg op maat bieden.

Waarderingen historie

2024
8.4
3 waarderingen
2023
9.2
3 waarderingen
2022
9.5
2 waarderingen
2021
8.7
1 waardering
2020
8.1
4 waarderingen
2019
8.8
1 waardering

Recente waarderingen

1 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Familie en mw.geven aan dat de zorg heel lief en erg meegaand is. Er wordt goed geluisterd naar de behoeften en wensen van moeder. Mw. Heeft samen met haar echtgenoot hier gewoond.Echtgenoot is...

8.3
Lees meer
17 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Villa De Horsting is een kleinschalig zorgcentrum. Prachtig gelegen met een geweldige tuin rondom. Het is een oud statig pand voorzien van moderne gemakken met een klein, waar mogelijk, vast team die...

8.0
Lees meer
6 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Kleinschalig met persoonlijke aandacht voor de bewoners. Er worden zeer regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Huiselijke sfeer en ontzettend lief en goed personeel.

9.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials