Naar de navigatie Naar de inhoud

Stepping Stones - Villa Oosterveld

Particulier woonzorgcentrum

9
.3

uit 20 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Stepping Stones - Villa Oosterveld

Stepping Stones biedt ouderen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen. Onze zorgprofessionals staan dag en nacht in nauw contact met onze bewoners én hun familie. Samen creëren we zorg op maat en een beschermend huishouden. Zo ontstaat een familiegevoel, waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan.

Onze sfeervolle zorgvilla’s vindt u door het hele land. Het zijn unieke, bijzondere gebouwen met een kleinschalige opzet en een herkenbare en overzichtelijke indeling. Vaak zijn het historische panden met opvallende of bijzondere elementen. Er is voldoende ruimte voor sociale contacten, maar we zorgen ook voor genoeg privacy. Elke villa heeft een vast team, dat de bewoners door en door kent. Zo kunnen we echt zorg op maat bieden.

Waarderingen historie

2022
9.3
1 waardering
2021
9.6
5 waarderingen
2020
9.1
8 waarderingen
2019
9.3
5 waarderingen
2018
9.5
1 waardering

Recente waarderingen

2 juni 2022 - Geplaatst door de redactie

Villa Oosterveld was de beste plek die we ons konden wensen voor mijn vader. Hij heeft er een kleine 3 jaar gewoond tot op het moment dat het niet meer ging. Men heeft alles op alles gezet om tot op...

9.3
Lees meer
7 oktober 2021 - Geplaatst door de redactie

Ik weet dat een 10 niet realistisch klinkt maar ik kan echt niet lager beoordelen. De aandacht, ambiance en kwaliteit van zorg is gewoon uitmuntend. Mijn moeder leeft helemaal op.

30 september 2021 - Geplaatst door de redactie

Een goed voorbereid overleg met verwanten met een goede agenda, voorzien van koffie/thee/water plus een gebakje. Ook het overleg zelf verliep optimaal: er werd ook goed geluisterd naar verbeterpunten.

9.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials