Naar de navigatie Naar de inhoud

Stepping Stones - Villa Regina

Particulier woonzorgcentrum

8
.0

uit 4 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Stepping Stones - Villa Regina

Stepping Stones biedt ouderen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen. Onze zorgprofessionals staan dag en nacht in nauw contact met onze bewoners én hun familie. Samen creëren we zorg op maat en een beschermend huishouden. Zo ontstaat een familiegevoel, waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan.

Onze sfeervolle zorgvilla’s vindt u door het hele land. Het zijn unieke, bijzondere gebouwen met een kleinschalige opzet en een herkenbare en overzichtelijke indeling. Vaak zijn het historische panden met opvallende of bijzondere elementen. Er is voldoende ruimte voor sociale contacten, maar we zorgen ook voor genoeg privacy. Elke villa heeft een vast team, dat de bewoners door en door kent. Zo kunnen we echt zorg op maat bieden.

Waarderingen historie

2021
8.8
1 waardering
2020
7.7
2 waarderingen
2018
8.0
1 waardering
2017
7.8
4 waarderingen

Recente waarderingen

15 maart 2021 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Gaat goed: Aandacht en vriendelijk personeel

8.8
Lees meer
30 december 2020 - Geplaatst door de redactie

Mijn ouder woonde tot halverwege 2020 in Villa Regina. De medewerkers gingen liefdevol om met de bewoners en er werd rekening gehouden met hun dagritme. Er waren wekelijkse activiteiten zoals bewegen...

6.2
Lees meer
11 januari 2020 - Geplaatst door de redactie

Geweldige woonomgeving voor mijn moeder. Hier wordt ze begrepen en mag ze zichzelf zijn. Er is kennis, aandacht en begrip omtrent haar ziektebeeld. Ze voelt zich thuis.

9.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials