Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep De Laren, Villa Sluysoort

Verpleeghuiszorg

7
.8

uit 12 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Waardering van Zorggroep De Laren, Villa Sluysoort - Maarssen op 30 december 2021

Afspraken

10

Verpleging

10

Omgang medewerkers

10

Kwaliteit van leven

10

Luisteren

10

Accommodatie

9

Toelichting

Goede communicatie, vriendelijke medewerkers en aandacht voor de bewoner(s). Snel schakelen is voor de medewerkers van Sluysoort geen probleem. Ook probeert men zo goed mogelijk van het huis een thuis te maken, wat zeer belangrijk is voor bewoner en familie. Ook qua eten is er voldoende variatie in het menu, vrijwel alles wordt mijn inziens netjes vers bereid. Wel duidelijk dat de zorg en het welzijn van de mens bij Villa Sluysoort voorop staat. Overige zorghuizen kunnen hier echt nog iets van leren. Enigste dat ik kan zien als verbeterpunt is het verlichten van de trap naar de hoofdingang buiten, deze tredes zijn voor bezoek op leeftijd ‘s avonds minder goed te zien want spiegelen beetje als nat zijn en iets om stevig aan vast te kunnen houden als ze trap oplopen gezien de huidige leuning bij slecht weer glad wordt. Maar als dat het enigste minpuntje is beoordeel ik Villa Sluysoort graag met een 9,8. Mijn dank is dan ook groot hoe mijn oma is opgevangen en wordt verzorgt


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Zorggroep De Laren, Villa Sluysoort? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.