Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorgkwartier Venray

Verpleeghuiszorg

8
.9

uit 16 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Zorgkwartier Venray

Zorgkwartier Venray is een kleinschalige woon-zorgvoorziening, die 24-uurs zorg en verblijf biedt aan senioren met lichamelijke- en/of geheugenproblemen. Zorgkwartier Venray is gevestigd in het voormalig UWV-gebouw in het centrum van Venray. Vanaf september 2020 biedt de woon-zorgvoorziening een warm thuis aan 27 bewoners. 

Over Zorgkwartier Venray

Zorgkwartier Venray zet de kwaliteit van leven zoals deze thuis ervaren werd voort, met veel aandacht voor welzijn en het familiegevoel. 

Visie op zorg

Iedere cliënt wordt gezien als een uniek persoon die zelf zijn regie bepaald in zijn ritme en voorkeuren. Wij bewegen hierin zoveel mogelijk mee, en stimuleren hen zoveel mogelijk hun eigenheid en zelfstandigheid in stand te houden. Dit alles gebeurt in een veilige omgeving met personeel dat staat voor een liefdevolle verzorging, aandacht en begrip. Zorgkwartier Venray hecht grote waarde aan welzijn, leven en beleven.

Wonen bij Zorgkwartier Venray

Zorgkwartier Venray bestaat uit 27 studio's, waarvan 16 voor mensen met dementie en 11 voor mensen met een lichamelijke aandoening.Alle studio's beschikken over een eigen sanitaire ruimte en airco.

Activiteiten

Dagelijks organiseert Zorgkwartier Venray eigen activiteiten voor hun bewoners. Denk aan handwerken, muziek maken, geheugenspelletjes of even een kopje koffie in hartje Venray. 

Powered by Proteion

Zorgkwartier Venray wordt zelfstandig gerund, maar werkt samen met Proteion op het gebied van zorgbeleid, ondersteunende systemen, administratie en facturatie. Powered by Proteion, noemen we dat.

Waarderingen historie

2023
9.0
2 waarderingen
2022
9.0
9 waarderingen
2021
8.7
3 waarderingen
2020
8.5
2 waarderingen

Recente waarderingen

12 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

In Zorgkwartier Venray voelt mijn moeder zich thuis. Ze krijg alle nodige zorg, aandacht en liefde van iedereen die haar verzorgt (ze heeft lichamelijke beperkingen). Ze kan met al haar vragen...

Reactie van/namens Zorgkwartier Venray - Venray

Dankjewel voor de mooie woorden en het compliment! Ons team zal verheugd zijn deze mooie beoordeling te mogen lezen!

9.5
Lees meer

Deze waardering is geselecteerd door de zorgaanbieder
25 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder was hier op een goede plek waar aadachtt voor haar was. Ze werd niet aan haar lot over gelaten maar werd betrokken bij het gebeuren. Er waren de nodige activiteiten. Al met al veel...

Reactie van/namens Zorgkwartier Venray - Venray

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de mooie woorden. We geven het door aan ons team. Bedankt voor het aandachtspunt. We...

9.0
Lees meer
22 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Warm huis, warme mensen, goede zorg. Komen afspraken na en zijn vooral heel betrokken bij de bewoners. Onze ervaring is heel positief, zulk soort huizen zouden er meer moeten zijn voor oudere mensen.

Reactie van/namens Zorgkwartier Venray - Venray

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. We zullen het delen met ons team! Fijn dat jullie de zorg als prettig hebben ervaren.

9.0
Lees meer
15 oktober 2022 - Geplaatst door de redactie

Bij het Zorgkwartier wordt er op een deskundige manier meegedacht wat onze vader nodig heeft om zich bij hen goed te voelen en een zinvolle dagbesteding te krijgen. Er is met alle medewerkers...

Reactie van/namens Zorgkwartier Venray - Venray

Dankjewel voor de mooie woorden! Fijn dat we op deze manier, nu al kunnen bijdragen aan de stap naar wonen bij Zorgkwartier...

8.5
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials