Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorgresidentie Zonneburg Driebergen

Particulier woonzorgcentrum

7
.2

uit 5 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Zorgresidentie Zonneburg Driebergen - Driebergen-Rijsenburg op 6 april 2021

Afspraken

9

Verpleging

10

Omgang medewerkers

9

Kwaliteit van leven

9

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Nierkanker

Toelichting

Driebergen, 8 april 2021 Aan al het personeel van de Zonneburg. Toen ik 5 maanden gelden de diagnose nierkanker kreeg, maakte ik me meteen zorgen hoe mijn herstel na de operatie zou gaan verlopen. In mijn thuissituatie zou dat zeker niet gemakkelijk worden. Ik ben daarom op internet gaan zoeken naar een zorglocatie. Van een vijftal organisaties kreeg wisselende reacties..... van erg positief tot negatief. Twee zorglocaties sprongen er wat mij betreft heel positief uit, dat waren de Bilthuijsen in de Bilt en vooral de Zonneburg. Uiteraard wist ik niet wat ik kon verwachten was erg benieuwd hoe het verblijf zou zijn. Ik heb voor de Zonneburg gekozen en daar ben ik heel blij van geworden. Door al het personeel werd ik vriendelijk benaderd, het voelde of ik in een warm bad terecht was gekomen. Hierdoor is mijn herstel uitstekend gegaan en na 2 maanden verblijf valt het mij moeilijk om afscheid te nemen. Graag kom ik hier terug als gast om alle mensen weer te zien!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Zorgresidentie Zonneburg Driebergen? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.