Naar de navigatie Naar de inhoud

Transvisie

Belangenbehartiging

10
.0

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
13:00 - 17:00
dinsdag
Gesloten
woensdag
13:00 - 17:00
donderdag
Gesloten

Over Transvisie

Transvisie zet zich in voor mensen met vragen rondom hun genderidentiteit en voor hun familie, naasten en relevante omgeving. Genderincongruentie (genderdysforie) kan een grote invloed hebben op het leven en functioneren van transgender mensen en de mensen in hun directe omgeving, als partners, kinderen, ouders, etc. Heb je behoefte aan meer informatie over genderincongruentie/genderdysforie? Of aan een luisterend oor van anderen? Dan kun je daarvoor terecht bij Transvisie.

Wat doet Transvisie?

  • Transvisie strijdt voor betere zorg met beperkte wachttijden. Dat doet Transvisie zo mogelijk samen met behandelaars, zorgverzekeraars, ministerie, zusterorganisaties en natuurlijk de mensen uit de doelgroep.
  • Transvisie geeft informatie over alle vormen van transgenderzijn en de gevolgen daarvan op het leven van mensen. Informatie wordt verstrekt:
  • Transvisie organiseert onderling contact in de vorm van groepsbijeenkomsten en individueel contact, onder leiding van ervaringsdeskundige medewerkers. Dit zijn mensen die zelf te maken hebben met transgenderzijn. De bijeenkomsten zijn voor transgender mensen, voor zoekende mensen, voor partners, kinderen, ouders, broers, zussen, etc. (https://www.transvisie.nl/lotgenoten/)

Waarderingen historie

2021
10
1 waardering
2019
9.3
1 waardering
2018
9.5
5 waarderingen

Recente waarderingen

22 november 2021 - Geplaatst door de redactie

De organisatie wordt volledig bemrnsd door enthousiaste en capabele vrijwillers. Complimenten!

21 februari 2019 - Geplaatst door de redactie

Ik zou willen dat ik Transvisie eerder had gevonden. Fijn zoveel informatie bij elkaar. Goede en lieve vrijwilligers. Fijn om gelijkgestemden te ontmoeten.

9.3
Lees meer
17 september 2018 - Geplaatst door de redactie

Een prettige organisatie, zeker voor als je Transgender bent maar ook wij als ouder vaak zoekende zijn naar goede informatie en waar je die kan vinden. Bijeenkomsten die wij als zeer prettig...

9.5
Lees meer

Socials