Excellent Care Clinics
Medisch specialistische zorg
uit 25 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.
Waardering van Excellent Care Clinics - Velsen-Noord op 19 februari 2023
Aandoening / behandeling
Piriformis syndroom
Toelichting
Goed contact via het algemene nummer, een telefoniste die luistert en adequaat reageert op de situatie. Uiterst vriendelijk. Dit was precies zo bij mijn eerste behandeling, de dame achter de receptie was uiterst vriendelijk en begripvol. De assistente die mij op kwam halen was net zo, vriendelijk en duidelijk. De Arts (in mijn geval dokter de Gast) kwam zeer rustig en ontspannen over, dit gevoel wist hij ook over te brengen. De behandeling is zeer vlot, pijnloos en goed verlopen met het gewenste resultaat. Goede en duidelijke communicatie met een eerlijke prognose. Mijn 2e behandeling was net zo, ik vind het zeer bekwame mensen met liefde voor hun vak!
De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.
Nieuwe zorgaanbieder?
Nog niet op deze site? Meld u nu aan!
Aanmelden
Reageren en contact opnemen
Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Excellent Care Clinics? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.