Logo RealHealth Sint Maartenskliniek - Berg en Dal
9.1

RealHealth Sint Maartenskliniek

Pijncentrum

Adres Zevenheuvelenweg 48 A
6571 CK Berg en Dal
Telefoon 024-6841640
Locatie Deze locatie is onderdeel van Sint Maartenskliniek
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 489 waarderingen
99% beveelt deze zorginstelling aan

Profiel van RealHealth Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is een ziekenhuis dat als enige in Nederland volledig gespecialiseerd is in houding en beweging. U kunt in Nijmegen, Woerden en Boxmeer terecht voor behandeling van eenvoudige tot zeer complexe aandoeningen op het gebied van orthopedie, reumatologie en revalidatiegeneeskunde.

Van veelvoorkomend tot complex
De Sint Maartenskliniek staat bekend om zijn aanpak van complexe aandoeningen, maar u kunt er net zo goed terecht voor veel voorkomende klachten of blessures. Per jaar worden er 60.000 mensen bij de Sint Maartenskliniek behandeld, uit de regio Nijmegen, Woerden en Boxmeer, maar voor een groot deel ook uit de rest van Nederland.

RealHealth
RealHealth biedt een pijnmanagementprogramma aan voor mensen met chronische lage rugpijn, die vastlopen in het dagelijks functioneren. Deze behandeling van de Sint Maartenskliniek richt zich voornamelijk op het beïnvloeden van de negatieve gevolgen die de chronische rugpijn heeft in het dagelijkse leven. Binnen het RealHealth programma krijgen patiënten op fysiek en mentaal vlak handvatten om beter te kunnen functioneren met chronische rugpijn.

Partners van ZorgkaartNederland