Naar de navigatie Naar de inhoud

Pannekoek Podologie

Podologie

9
.4

uit 5 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Pannekoek Podologie - Panningen op 11 februari 2023

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Toelichting

Wat een kei, die meneer John Pannekoek! Zowel mijn vrouw als ikzelf zijn al meer dan tien jaar bij hem in behandeling, en … met uitstekend resultaat. We mogen wel zeggen dat wij zonder zijn professionele hulp nooit al die langeafstandswandelingen (o.a. GR5 en Camino via Genève) hadden kunnen maken. Door fantastische zooltjes konden/kunnen wij blijven doorgaan ondanks ernstige voetklachten vanwege hallux valgus en mortonse neuralgie. Naast het leveren van uitstekend vakwerk is de heer Pannekoek ook prettig in de omgang: altijd vriendelijk, behulpzaam en vooral bereid om via woord en tekening of via zijn laptop-programma uit te leggen wat het probleem is, en wat hij eraan kan doen. Met andere woorden: heb je een voetprobleem, ga naar Pannekoek heen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Pannekoek Podologie? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.