Naar de navigatie Naar de inhoud

SGE Orion, Podotherapie van den Boogaard

Podotherapie

4
.2

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van SGE Orion, Podotherapie van den Boogaard - Eindhoven op 29 april 2020

Bejegening

5

Deskundigheid

3

Samen beslissen

5

Bespreken voortgang

N.v.t.

Informatie

3

Bereikbaarheid

7

Behandeling

2

Toelichting

De podotherapeute komt heel vriendelijk en betrokken over. Echter heb ik twijfels over haar diagnose van mijn voet. Omdat de zooltjes de klachten niet verbeterden maar eerder verergerden. Ook bij het corrigeren en aanpassen van de zooltjes ( ik ben 5x terug geweest) zijn veel foutjes gemaakt. Bovendien duurde de aanpassingen ook gemiddeld 2 weken. En bijna elke afspraak was 10 min later dan de afgesproken tijd. Al met al heeft het vanaf de eerste afspraak tot en met de laatste 6mnd geduurd. En toen had ik nog geen zooltjes waarmee ik pijnloos kon lopen. Daarna ben ik naar een ander gegaan. Daar was het in een keer goed en een duidelijke oorzaak van het probleem gevonden. Zonde van mijn verzekeringsgeld en vooral vervelend om zo lang met de klacht te moeten rond lopen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor SGE Orion, Podotherapie van den Boogaard? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.