Naar de navigatie Naar de inhoud

4mb, locatie Etten-Leur

Geestelijke gezondheidszorg

8
.6

uit 38 waarderingen

Over 4mb, locatie Etten-Leur

Welkom bij 4mb

4mb is de organisatie die uw mentale gezondheid op 1 heeft staan. Wij bieden onderzoek en behandeling  aan zowel kinderen & jeugdigen en hun ouders, als volwassenen. 4mb heeft een groot team van professionals dat gespecialiseerd is in het effectief behandelen van de meest voorkomende psychische klachten. Zij nemen de tijd om naar u te luisteren en bepalen samen met u wat de beste aanpak is om van uw klachten af te komen en mentaal gezond verder te leven. Uitgangspunt is dat we zorg dichtbij u of uw kind- gezin organiseren met ons team en andere partijen zoals de huisarts, maatschappelijk werk, fysiotherapeuten en andere ondersteunende zorgverleners. 

Hoe kunnen wij jou helpen?

We bieden verschillende vormen van behandeling, waarbij je kunt denken aan: Cognitieve Gedragstherapie (CGT), systeemtherapie, EMDR of Schematherapie. We doen dit zowel individueel of in groepsverband als online. Door onze kleinschaligheid onderscheiden wij ons van grotere instellingen. Wij staan voor goede samenhangende zorg, waarin wij mensen met mentale problematiek snel, persoonlijk en effectief behandelen; op de juiste plek en in de juiste maat. Bij ons is het ook mogelijk volledig online behandeld te worden, waardoor je door de korte wachttijd sneller aan de slag kunt. 

Wat kun je verwachten?

Zo’n eerste afspraak kan best spannend zijn, daarom geven we je met onderstaande filmpjes alvast een kijkje in de wereld van 4mb.

Welkom bij 4mb Volwassenen - YouTube

Welkom bij 4mb kind en jeugd - YouTube

Informatie over onze wachttijden en aanmeldprocedure vind je hier: Info - 4mb Tijdens de intakefase kijken we samen naar je klachten en stellen we samen een behandelplan op. Daarna start de behandeling, waarbij in de meeste gevallen ook gebruik wordt gemaakt van een online behandelprogramma. We besteden veel aandacht aan je vooruitgang, we nemen vragenlijsten af om te zorgen voor een optimaal resultaat en kunnen we bijsturen als dat nodig is.

 

Waarderingen historie

2024
8.7
7 waarderingen
2023
8.6
12 waarderingen
2022
8.7
14 waarderingen
2021
8.3
5 waarderingen

Recente waarderingen

22 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

tevreden want ze hebben me de nhulp kunnen bieden die ik nodig had.

7.7
Lees meer
21 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

we hebben goede adviezen gekregen, echter mistten we de communicatie tussen de ouderbegeleiding en de kinderpsycholoog zodat we de aansluiting mistten in de begeleiding, waar wij iets zeiden waar we...

7.8
Lees meer
26 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

De sfeer was goed en de hulpverleners waren altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik heb veel kunnen leren deze tijd wat ik zeker mee neem voor de toekomst.

8.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials