Fortem Psychologie
Geestelijke gezondheidszorg
uit 6 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.
Waardering van Fortem Psychologie - Leiden op 29 oktober 2020
Toelichting
Allereerst wil ik zeggen dat de sfeer erg fijn was. Ik voelde me heel erg op mijn gemak gesteld en voelde me comfortabel om alles waar ik tegenaan liep te delen. Tijdens mijn sessies werden er scherpen vragen gesteld waardoor ik aan het denken werd gezet en we gezamenlijk achter nieuwe problemen/uitdagingen kwamen. Er werd echt naar me geluisterd en ik ben erg goed begeleid in mijn proces dingen te verwerken. Ik merkte door de sessies dat ik beter in mijn vel ging zitten en beter met bepaalde situaties om kon gaan. Ik ben echt heel erg tevreden met de kwaliteit van de sessies. Ik heb veel stappen gezet en ben dan ook heel erg dankbaar .
De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.
Nieuwe zorgaanbieder?
Nog niet op deze site? Meld u nu aan!
Aanmelden
Reageren en contact opnemen
Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Fortem Psychologie? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.