Naar de navigatie Naar de inhoud

Fortem Psychologie

Geestelijke gezondheidszorg

9
.4

uit 6 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Fortem Psychologie - Leiden op 1 april 2019

Afspraken

10

Behandeling

9

Omgang medewerkers

9

Informatie

8

Luisteren

9

Accommodatie

10

Toelichting

Een jaar geleden zat ik er doorheen, ik nam de stap contact op te nemen met een psycholoog en werd gelijk al met een open hart gehoord en ontvangen. Verschillende manieren zijn er gebruikt om mij verder te helpen en onder andere daardoor kreeg ik het gevoel dat ze veel kennis had en mij echt kon helpen. Ze is niet heel streng wat voor sommigen fijn is, maar voor sommigen ook niet. Met streng bedoel ik dat niet gedane huiswerkopdrachten een beetje gelaten werden voor wat het was. Zelf had ik denk ik wel een beetje strengheid kunnen gebruiken als zetje om het wel te doen, maar dit had ik nooit verteld en een mens kan geen gedachten lezen natuurlijk. De kamer was erg fijn, het rook lekker, kaarsen om het een fijne sfeer te geven, en ik kreeg ook altijd een drankje zodat ik me zoveel mogelijk op mijn gemak kon voelen en rustig kon vertellen. Ik zou haar zeker aanraden als je op zoek bent naar een rustig luisterend oor die goed jouw gebrabbel over gedachten en gevoelens kan omzetten naar een gestructureerde en logische verwoording om zo jezelf, en dus je emoties en gedachten, beter te leren begrijpen. En als je op zoek bent naar iemand met veel informatie en kennis over psychologische problemen en ook over eventuele neven eigenschappen van jezelf. Iemand die adequaat reageert en je met verschillende methodes kan verder helpen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Fortem Psychologie? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.