Naar de navigatie Naar de inhoud

Fortem Psychologie

Geestelijke gezondheidszorg

uit 6 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Fortem Psychologie - Leiden op 22 september 2022

Accommodatie

Aandoening / behandeling

Depressie

Toelichting

Ik heb erg veel geleerd van mijn therapie bij Rolinde Hupkes. Rolinde is erg wijs en heeft mij veel dingen bijgebracht die ik voor de rest van mijn leven kan gebruiken. Ik heb erg veel geleerd over familierelaties, loslaten en ontwikkeling. Ik heb me erg getroost en gesteund gevoeld. Rolinde gaf mij al heel snel veel vertrouwen in mezelf en in mijn toekomst. Mijn toestand werd daardoor al gauw stabiel. Ik voelde mij erg serieus genomen gedurende de therapie en heb heel erg veel gehad aan de erkenning en bevestiging die ik kreeg. Rolinde nam echt de tijd voor mij. Rolinde gaf mij veel mee maar daagde mij ook uit om zelf na te denken. Soms iets te direct, maar vaak zei ze precies wat ik nodig had. Soms konden we tijdens de sessies samen zelfs een beetje lachen, waardoor ik goed heb leren relativeren. Sinds mijn therapie bij Rolinde voel ik mij geheeld en een stuk weerbaarder. Ik durf meer en voel mij veel minder onrustig en angstig.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.

• Nieuwe zorgaanbieder?

• Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Fortem Psychologie? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.