Naar de navigatie Naar de inhoud

Fortem Psychologie

Geestelijke gezondheidszorg

9
.4

uit 6 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Fortem Psychologie - Leiden op 14 september 2022

Afspraken

10

Behandeling

9

Omgang medewerkers

10

Informatie

9

Luisteren

10

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Depressie

Toelichting

Ik kwam bij Rolinde voor cognitieve gedragstherapie met betrekking tot depressieve klachten. Ik kan niet in woorden uiten hoe goed Rolinde me heeft geholpen. Binnen een paar sessies vonden we al de pijnpunten en Rolinde heeft daarna inzichten gegeven hoe ik dit aan kon pakken. Dat is het beste punt van Rolinde: de oorzaak vinden. Ik omschreef drie compleet verschillende scenarios en toch wist ze een gezamelijke noemer te vinden, iets wat mij blijkbaar al heel lang bezighield. Toen het goed ging hebben wr afscheid genomen maar een jaar later gebeurde er iets heftigs in mijn leven en ik kon diezelfde week nog terecht bij haar omdat ik eerder al patient was geweest, iets wat ik enorm waardeer. Ik ben zeer tevreden over de zorg die ik hier ontvangen heb en ik raad het iedereen aan


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Fortem Psychologie? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.