Naar de navigatie Naar de inhoud

Fortem Psychologie

Geestelijke gezondheidszorg

9
.4

uit 6 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Fortem Psychologie - Leiden op 15 april 2017

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

10

Behandeling

9

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Depressie

Toelichting

Omdat andere grote praktijken in en rondom Leiden lange wachttijden hebben kwam ik bij Fortem terecht. Het was heel erg fijn dat ik meteen terecht kon want de emoties zaten me erg hoog en het was chaos in mijn hoofd. Rolinde wist mij meteen op mijn gemak te stellen. Ik ga altijd weg van een gesprek met een opgelucht en rustiger gevoel. Rolinde helpt me heel goed om woorden te geven aan mijn gevoelens, zelfinzicht te vergaren en gedragspatronen te doorbreken. Ik vind het heel fijn om met haar als jonge psycholoog te werken aan mijzelf omdat ze heel goed begrijpt wat ik als eind 20'er op mijn pad tegen kom. Ik kan iedere 20'er en 30'er aanraden om aan te kloppen bij Fortem voor snelle en persoonlijke ondersteuning, zonder lange wachttijden en goedkoper dan wanneer je in de GGZ hulp zoekt en je een eigen bijdrage van 385 euro moet betalen!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Fortem Psychologie? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.