Naar de navigatie Naar de inhoud

Fortem Psychologie

Geestelijke gezondheidszorg

9
.4

uit 6 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Fortem Psychologie - Leiden op 29 januari 2019

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

10

Behandeling

9

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Toelichting

Rolinde is heel begripvol, hartelijk en op precies de juiste momenten streng. Tijdens onze sessies heeft ze mij enorm op weg geholpen met issues van zelfzorg en de relatie met mijn ouders. Dankzij Rolinde's bruikbare tips en stevige analyses heb ik niet alleen mezelf beter leren kennen, maar kon ik stap voor stap aan mijn 'weeffoutjes' werken. Er heerst een geweldig goede vertrouwenssfeer bij deze psycholoog en ik heb mij altijd volledig vrij gevoeld om alles te kunnen delen. Op elk voorbeeld en elk gevoel werd bovendien sensitief gereageerd. Ik beveel Fortem dan ook van harte aan. Het was ontzettend fijn om met zo'n 'jonge' psycholoog aan de slag te kunnen met dit nieuwe hoofdstuk van mijn leven. Ook het vermelden waard is het feit dat Rolinde altijd tijd had voor afspraken en daarin heel flexibel is.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Fortem Psychologie? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.