Naar de navigatie Naar de inhoud

iPractice Amsterdam

Geestelijke gezondheidszorg

9
.3

uit 134 waarderingen

dinsdag
8:30 - 21:00
woensdag
8:30 - 17:00
donderdag
8:30 - 21:00
vrijdag
8:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:30 - 17:00

Waardering van iPractice Amsterdam - Amsterdam op 15 december 2022

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Posttraumatische stressstoornissen

Toelichting

Alles is hier professioneel geregeld, en daarnaast met compassie voor de patiënt. Van het maken van een afspraak (uitstekende, lieve mensen aan de telefoon) tot de behandeling zelf (zeer kundige therapeut, stemt prettig af met patiënt, kunde en empathie gaan samen): alles is hier goed geregeld. De wachtruimte is prettig, de behandelkamers ook. Je voelt je op je gemak, krijgt een kopje thee. Het concept met de online therapeut erbij als incheck moment en steun en om de meer wekelijkse impact van de therapie op het dagelijks leven te bespreken werkt enorm goed (ik was daar sceptisch over). Als ik weer therapie nodig had zou ik weer naar deze praktijk gaan, maar na 12 sessies sta ik momenteel veel steviger in m’n schoenen en heb ik de handvatten om zelf verder te gaan, zonder steun van een therapeut. Dank, ipractice!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor iPractice Amsterdam? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.