Logo Mentaal Beter
8.0

Mentaal Beter

Organisatie

Adres 's-Gravelandseweg 76
1217 ET Hilversum
Telefoon 088-0104480
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 426 waarderingen voor deze organisatie
82% beveelt deze organisatie aan

Profiel van Mentaal Beter

Netwerk van GZ-psychologen, Psychotherapeuten en Psychiaters

Mentaal Beter is een landelijk netwerk van (GZ)-psychologen, klinisch psychologen, psychotherapeuten en psychiaters. Wij zijn een curatieve geestelijke gezondheidszorg (ggz) aanbieder, werkzaam in zowel de generalistische basis ggz (gb-ggz) als de specialistische ggz (s-ggz). Mentaal Beter richt zich op kinderen, adolescenten, volwassenen en ouderen.

Zorgaanbod

Mentaal Beter heeft een gevarieerd en uitgebreid zorgaanbod in de generalistische basis ggz (gb-ggz) en de specialistische ggz (s-ggz). Bij ons kunnen patiënten met uiteenlopende problematiek en hulpvraag terecht. Het zorgaanbod bestaat onder meer uit behandelingen voor zowel kind en jeugd als volwassenen.

Kind en Jeugd

De professionals van Mentaal Beter zijn specialisten in het behandelen van zwaardere problematiek zoals angststoornissendepressieve klachtenlichamelijke klachtenADHDtrauma of autisme bij kind en jeugd. Het merendeel van de behandelingen wordt op elke vestiging aangeboden, echter kan op sommige vestingen het aanbod verschillen.

Volwassenen

Voor volwassenen biedt Mentaal Beter behandelingen aan voor problematieken als autisme,angststoornissendepressieve klachtenonvoldoende verklaarbare lichamelijke problemen (SOLK)persoonlijkheidsstoornissenADHD en posttraumatische stress-stoornissen (PTSS)

Mentaal Beter heeft meer 80 praktijken verspreid door Nederland. Bij zoek een praktijk vindt u direct een vestiging bij u in de buurt. Mentaal Beter heeft zowel eigen vestigingen als professionals die werken vanuit een eigen praktijk in een franchiseformule.

Twitter Mentaal Beter

Partners van ZorgkaartNederland