Naar de navigatie Naar de inhoud

Mentaal Beter - IJmuiden

GGZ

9
.0
Adres
Plein 1945 88 1971 GC IJmuiden
Telefoon
088-0104480
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Mentaal Beter

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel

Profielfoto Mentaal Beter - IJmuiden  - IJmuiden
Welkom bij Mentaal Beter IJmuiden Op onze praktijk behandelen wij kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende lichte tot matig-ernstige psychische klachten. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van depressie, angststoornissen, trauma, ADHD en autisme. Bij Mentaal Beter zorgen we ervoor dat de behandeling aansluit op persoonlijke behoeften. Immers zijn geen twee kinderen, jongeren of volwassenen hetzelfde. We werken op een duidelijke en doelgerichte wijze, waarbij actief samenwerken aan het herstel een belangrijke rol speelt. Wat kun je verwachten bij Mentaal Beter? Direct na aanmelding bij Mentaal Beter kan er snel een intakegesprek worden ingepland. Tijdens de intakefase kijken we samen naar de klachten die spelen. Vervolgens zal er in overleg met o.a. een hoofdbehandelaar een diagnose worden gesteld en een behandelplan worden opgemaakt. Daarna start de behandeling. In sommige gevallen zal een behandeling worden aangevuld met een online behandelprogramma (e-health). Dit houdt in dat er naast persoonlijke face-to-face gesprekken met de behandelaar, ook thuis op eigen gemak online verder kan worden gewerkt aan het herstel. Ons streven is om zo kort mogelijk te behandelen, maar altijd zolang als nodig is. Tijdens de behandeling meten we de effectiviteit van de behandeling met behulp van vragenlijsten en bespreken we samen de vooruitgang. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat en kunnen we bijsturen als dat nodig is. Misschien een beetje spannend, maar je bent in goede handen Voor de eerste keer naar een psycholoog gaan, kan erg spannend zijn. Maar wees gerust, je bent bij ons in goede handen. Niet alleen hebben onze behandelaren al jarenlange ervaring, je hebt te allen tijde ook inspraak op de behandeling. Voel je je ergens niet fijn bij, dan zoeken we samen naar een oplossing. Je staat er nooit helemaal alleen voor. Lees meer

Waarderingen

Gemiddeld waarderingscijfer per jaar

2021
9
.4
25 waarderingen
2020
9
.0
56 waarderingen
2019
8
.8
26 waarderingen
2018
8
.8
11 waarderingen
2017
8
.0
5 waarderingen

Waarderingen

6 november 2021 - Goedgekeurd door de redactie

Ik ben erg tevreden over mijn behandeling bij MentaalBeter IJmuiden. Ik heb in een korte tijd een hele hoop bereikt, mede door de goede begeleiding van mijn behandelaren.

9
.5
Lees meer
4 november 2021 - Goedgekeurd door de redactie

De wachtlijst was erg lang, waardoor er wat problemen waren met het maken van een eerste afspraak. Daarna is alles zeer goed verlopen!

9
.3
Lees meer
26 oktober 2021 - Goedgekeurd door de redactie

Ik voelde me erg op mijn gemak tijdens de gesprekken. Ik had het gevoel dat ik alles kon zeggen wat ik kwijt wilde en ook echt gehoord werd.

9
.0
Lees meer

Bekijk alle waarderingen

  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht

Specialisten

Er zijn 3 specialisten werkzaam bij deze locatie:

Greeven, R.J.

Beroep

Basispsycholoog
9.8

18 waarderingen

Bolten, A.

Beroep

Psycholoog
8.9

16 waarderingen

9.5

7 waarderingen