Naar de navigatie Naar de inhoud

Mentaal Beter - Rotterdam - K.P. van der Mandelelaan

GGZ

8
.8

uit 197 waarderingen

Waardering van Mentaal Beter - Rotterdam - K.P. van der Mandelelaan - Rotterdam op 14 september 2021

Afspraken

10

Behandeling

9

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Posttraumatische stressstoornissen

Toelichting

Het contact wat ik had met mentaal beter was elke keer heel vriendelijk en voelde me gehoord en begrepen. Het was spannend om de behandeling in te gaan en de EMDR te gaan starten. Gelukkig heeft mijn psycholoog Fleur me hier goed in begeleid. Alle emoties kwamen aan bod, wat erg oplucht. Ik heb nauwelijks last van mijn trauma. Nu mag ik weer op beide benen staan en dat voelt goed. Wel ga ik de gesprekken met mijn psycholoog missen. Dank je wel voor alles!

Reactie van/namens GGZ Mentaal Beter - Rotterdam - K.P. van der Mandelelaan - Rotterdam

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat er een goede klik was met Fleur. Wij hopen dat je veel aan de behandeling hebt gehad en wensen je veel kalmte en een nog meer groei toe!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Mentaal Beter - Rotterdam - K.P. van der Mandelelaan? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.