Naar de navigatie Naar de inhoud

Mindstep Psychologie

Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk

9
.5

uit 14 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Mindstep Psychologie - Voorburg op 12 juli 2020

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Burn-out

Toelichting

Ik heb de begeiding door Muriel als heel prettig en als heel helpend ervaren. Ik vond het makkelijk om met haar te praten, ook over moeilijkere onderwerpen. Ze is authentiek, denkt en leeft oprecht mee en stelt de goede vragen. De begeleiding is inmiddels al een half jaar afgelopen, maar ik pas nog vaak haar adviezen toe. Ik ben na een burn-out van 1,5 jaar weer volop aan het werk, zonder klachten. Ik ben heel erg blij en dankbaar dat ik weer helemaal kon terugkeren in mijn eigen, soms veeleisende, functie. Muriel heeft me daar heel goed bij geholpen. Ik heb haar al bij een aantal collega's aangeraden.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Mindstep Psychologie? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.