Naar de navigatie Naar de inhoud

Oh My Mood

Geestelijke gezondheidszorg

9
.0

uit 40 waarderingen

Waardering van Oh My Mood - Amsterdam op 4 oktober 2021

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

N.v.t.

Aandoening / behandeling

Depressie

Toelichting

Geweldig! Ik zou een behandeling bij Oh My Mood bij iedereen aanraden. Vanaf het begin voelde ik mij ondanks de virtuele behandelingen ontzettend gehoord en op mijn gemak. Het contact met iedereen - de administratie, mijn therapeut, de regiebehandelaar - gaat moeiteloos en het is duidelijk dat ze mij echt proberen te helpen. De combinatie van individuele gesprekken, workshops en de online modules vragen vormen een vrij intensief behandeltraject, met een heel erg goed resultaat. In vrij korte tijd (2/3 maanden) was ik van mijn klachten (depressie gerelateerd) af en voel ik me ontzettend hoopvol over de toekomst. Het traject wordt echt op de individu gepersonaliseerd en het voelt helemaal niet alsof je standaard processen moet doorlopen. Echt geweldig hoe fijn mijn contact met de behandelaar was en hoe goed zij mij geholpen heeft.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Oh My Mood? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.