Naar de navigatie Naar de inhoud

Oh My Mood

Geestelijke gezondheidszorg

9
.0

uit 40 waarderingen

Waardering van Oh My Mood - Amsterdam op 14 juni 2021

Afspraken

9

Behandeling

9

Omgang medewerkers

10

Informatie

9

Luisteren

10

Accommodatie

8

Aandoening / behandeling

Posttraumatische stressstoornissen

Toelichting

Hier stonden mijn 'needs' op #1. Bij elke sessie, 1 op 1 of groepstherapie, werd er rekening gehouden met hoe ik mij die dag voelde. Er word stap voor stap gekeken naar hoe nu verder. Het kwam zelfs voor dat ik soms te moe was om een zware sessie te hebben. Samen besloten we dan ergens anders op te focussen. Op die manier blijf je actief bezig met therapie maar hoef je niet het moeilijkste punt te behandelen. Ik had 1 vaste psycholoog en bij de (zelf uitgekozen) workshops waren er andere psychologen aanwezig. Ook deze psychologen waren zeer oplettend. Nu dat ik klaar ben met therapie voelt het dan ook zeker als een waterdichte beslissing, waar iedereen EN IK(!) achterstaan. Ik wil dan ook echt nog even iedereen bedanken voor de geweldig hulp. En om af te sluiten: Heb je vandaag al 2L water gedronken?


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Oh My Mood? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.