Naar de navigatie Naar de inhoud

PCP-groep, praktijk voor psychotherapie, coaching en training

Geestelijke gezondheidszorg

9
.4

uit 3 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van PCP-groep, praktijk voor psychotherapie, coaching en training - Houten op 15 december 2021

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

N.v.t.

Luisteren

10

Accommodatie

8

Aandoening / behandeling

Psychische problemen

Toelichting

De therapeut bij PCP heeft mij op zoveel fronten geholpen. Niet eerder heb ik ervaren dat een psycholoog zo oprecht geïnteresseerd is en je écht verder wil helpen. Met veel empathie voel je dat je gehoord en begrepen wordt, maar door ook ‘streng’ te zijn als dat nodig is; bijv in het nemen van actie of door je over een drempel heen te helpen. Zij ging verder waar andere zouden stoppen; ze vraagt door en wil weten waar de kern van het probleem zit. Als ik een keer niet zoveel zin had, omdat ik een goeie dag had en leuke dingen aan het doen was, dan kwam ik toch thuis met energie en nieuwe inzichten! Ik heb de therapeut bij PCP leren kennen als een professional die moeiteloos de balans weet te vinden tussen dichtbij komen maar toch ook gepaste afstand bewaren, daardoor voelt het veilig. Je voelt dat jouw probleem er mag zijn. Sinds de sessies sta ik meer in mijn kracht en de kwetsbaarheid die er nog is kan ik accepteren, ook dat heb ik bij haar geleerd.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor PCP-groep, praktijk voor psychotherapie, coaching en training? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.