Naar de navigatie Naar de inhoud

Psycho Consult Kollum

Geestelijke gezondheidszorg

9
.7

uit 35 waarderingen

Over Psycho Consult Kollum

Praktijk voor integratieve psychotherapie.

Een warm bad voor je hulpvraag.

 

Het uitgangspunt en tevens mijn visie van integratieve psychotherapie is, dat ieder mens in zichzelf alle mogelijkheden heeft om met welke problemen dan ook om te gaan. Vaak zijn mensen echter het contact met deze innerlijke hulpbronnen verloren. Dat kan al op hele jonge leeftijd gebeuren. 

Problemen krijgen dan onevenredig veel ruimte in jou als persoon waardoor je jezelf a.h.w. kunt verliezen.

 

Door jou als een groter geheel te zien kom ik tot andere behandelmethodes: ik geef je geen 'opruim-protocol' hoe je je probleem moet oplossen. Ik help je om je gezonde en sterkte kanten te ontwikkelen, te stimuleren en te versterken. Zo krijg je meteen meer ruimte waarbinnen je je persoonlijke manier van omgaan met je probleem kunt ontdekken.

In een therapietraject op maat maken we gebruik van de meest effectieve methoden uit psychologische en/of psychotherapeutische scholen. Daarmee bundelt en overstijgt integratieve psychotherapie andere vormen van psychotherapie.

 

Waarderingen historie

2024
8.8
2 waarderingen
2023
9.6
8 waarderingen
2022
9.8
8 waarderingen
2021
9.7
11 waarderingen
2020
9.9
6 waarderingen

Recente waarderingen

14 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Ze heeft mij zo veel nieuwe inzichten gegeven in en over het leven, ben zoveel meer bewuster gaan leven en ook meer van mezelf, maar ook van anderen gaan houden. En dat voelt super goed!

9.0
Lees meer
11 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Ik ben heel tevreden over sessies. Op een heel duidelijke en laag drempelige manier weet Marylene oplossingen aan te reiken. Dat werkte prettig voor mij.

8.5
Lees meer
30 november 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik ben ontzettend tevreden over Psycho Consult Kollum. De therapeut heeft mij super goed geholpen, een zeer persoonlijke aanpak die ik nergens anders ooit heb mogen ervaren.

Bekijk alle waarderingen