Naar de navigatie Naar de inhoud

Psychologenpraktijk Optiment, locatie Melissant

Geestelijke gezondheidszorg

9
.6

uit 39 waarderingen

Waardering van Psychologenpraktijk Optiment, locatie Melissant - Melissant op 15 augustus 2022

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Toelichting

Blij ben ik dat ik de stap heb gezet naar psycholoog. Bernadette is heel kundig, rustig , nadenkend , eerlijk . De situatie wordt heel serieus genomen en van allerlei kanten bekeken. Daarbij krijg je handvatten waar je zelf mee aan de slag moet gaan en deze worden ook terug gekoppeld. Dus zelf moet je aan het werk en Bernadette begeleid en laat je nadenken. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Er wordt natuurlijk ook meegedacht en geadviseerd en het is aan jezelf of je hier mee aan de slag gaat. Ik heb heel veel geleerd en waardeer de bezoeken enorm had dit stukje in mijn leven niet willen missen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Psychologenpraktijk Optiment, locatie Melissant? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.