Naar de navigatie Naar de inhoud

Psycholoog Arnhem - Mitch Schuring

Geestelijke gezondheidszorg

8
.7

uit 3 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Psycholoog Arnhem - Mitch Schuring - Arnhem op 15 juli 2016

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

7

Behandeling

9

Omgang medewerkers

10

Informatie

9

Luisteren

9

Accommodatie

5

Aandoening / behandeling

Depressie

Toelichting

Mitch heeft mij uitstekend begeleid. Hij is rustig en toch vlot. Hij veroordeeld niet en kan heel goed meegaan/luisteren. Ik heb heel veel gehad aan de behandeling en ik gebruik de geleerde technieken nog dagelijks (CGT). Mitch werkt transparant en alle stappen zijn in overleg genomen. Zijn behandeling is gestoeld op wetenschappelijke kennis. Eén keer heeft Mitch een dubbele afspraak ingepland, waardoor de afspraak werd geannuleerd en een paar keer is de afspraak tijdig verzet, maar los daarvan was hij altijd op tijd en hoefde ik bijna nooit te wachten. Hoewel de praktijk gevestigd is in een mooi monumentaal pand, is de sfeer van de behandelkamer niet heel prettig. Soms stonden er nog lege kopjes en rommel van vorige cliënten. We konden ook niet altijd terecht in de kamer, omdat deze bezet was, waardoor we gedwongen in de algemene wachtruimte moesten zitten (wat eigenlijk een prettigere kamer is). Gelukkig zijn we hier nooit door iemand anders gestoord dan zijn collega. Hoewel ik Mitch absoluut kan aanraden, zal ik de praktijk niet aanraden, vanwege de onverzorgde behandelkamer en beperkte ruimte. Voor mensen die daar geen last van hebben: ga naar Mitch.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Psycholoog Arnhem - Mitch Schuring? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.