Naar de navigatie Naar de inhoud

Psycholoog To Go

Geestelijke gezondheidszorg

9
.7

uit 15 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Psycholoog To Go - Amsterdam op 4 februari 2022

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Toelichting

De sessies bij PTG heb ik als zeer prettig ervaren. Het is makkelijk en snel een afspraak maken en dit kan zowel in een fijne ruimte als ergens in een café of park. Dorianne heeft mij enorm geholpen en stelde mij direct op mijn gemak, ik ervaar haar als zeer kundig en het vertrouwen was groot. Met rake vragen, oefeningen en opmerkingen zag zij de grotere verbanden en hielp ze mij mijn gedachten en gevoelens op de rit te krijgen. Zowel luisterend als met praktische oefeningen en tips die direct toe te passen zijn in de praktijk. Je hoeft nooit iets twee keer uit te leggen, alles werd onthouden en na afloop van elke sessie kreeg ik een heel fijne persoonlijk rapport met wat is besproken en de eventuele oefeningen en doelen, een heel prettige houvast. Dank Dorianne voor je warme persoonlijkheid en fijne hulp!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Psycholoog To Go? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.