Naar de navigatie Naar de inhoud

Stichting Burnout

Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk

8
.2

uit 4 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Stichting Burnout - Teteringen op 29 oktober 2020

Afspraken

8

Behandeling

2

Omgang medewerkers

3

Informatie

6

Luisteren

2

Accommodatie

3

Aandoening / behandeling

Burn-out

Toelichting

In het begin zeer goede indruk gehad en advies. Echter stichting Burn-out vond dat ik meer druk moest uitoefenen op mijn werkgever om een handtekening te krijgen onder het contract. Omdat men vond dat ik dat niet genoeg deed werd ik als lui en niet assertief bestempeld door de directeur van stichting Burn-out. Ik kon het echter met hun psycholoog in Alkmaar wel goed vinden en wilde eigenlijk graag de behandeling van Stichting Burn-out volgen. Ben dus zeer teleurgesteld in de Stichting Burn-out en zoek nu een andere minder commerciële behandelaar.

Reactie van/namens Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk Stichting Burnout - Teteringen

'Lui' zullen we nooit iemand noemen, u ook niet. Omdat burnoutherstel door de werkgever moet worden vergoed, is wel assertiviteit richting werkgever vereist om een goedkeuring=financiering te krijgen. Met onze psycholoog in Alkmaar, Marco@burnout.nl, kan gewoon contact opgenomen worden en een burnouthersteltraject worden doorlopen. Wij zijn niet commercieel, maar krijgen geen cent overheidsgeld of subsidie en moeten onze kosten daarom wel dekken door betaalde burnouthersteltrajecten. Vandaar dat we niet 'oneindig' gratis kunnen adviseren, maar dat er een goedkeuring voor betaling burnouthersteltraject moet komen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Stichting Burnout? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.