Naar de navigatie Naar de inhoud

Wim Weerdenburg, Therapie-en-Supervisie.nl

Geestelijke gezondheidszorg

9
.5

uit 11 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 - 21:00
woensdag
10:00 - 21:00
donderdag
10:00 - 21:00
vrijdag
Gesloten

Over Wim Weerdenburg, Therapie-en-Supervisie.nl

Heb jij een probleem en heb jij therapie nodig? Lees hoe ik ook jou kan helpen.

   

Iedereen is weleens lusteloos, bang, onzeker of verdrietig. Daar is niets mis mee, juist begrijpelijk. Bijvoorbeeld als je (chronisch) ziek bent, een geliefd persoon hebt verloren, het opvoeden lastiger is dan je had gehoopt of als je je helemaal voelt opgebrand. Hopelijk praat je al over je gevoelens met je partner, familieleden of vrienden, maar misschien helpt dat niet genoeg. Op zo’n moment kan professionele begeleiding van een therapeut waardevol zijn.

Therapie is er dan ook voor iedereen die persoonlijke groei wil bewerkstelligen en leert je om jezelf te ondersteunen en opnieuw keuzes te maken die meer in overeenstemming zijn met jouw behoeften en je omgeving.

Gestalttherapie

Wanneer u kiest voor (Gestalt)therapie, zult u merken dat ik niet alleen bij uw problemen zelf stilstaat, maar juist meer nadruk legt op de manier waarop u ze ervaart, welke betekenis ze hebben in uw leven en hoe u ermee omgaat.

Ik zal uw aandacht vooral richten op wat uw zintuigen waarnemen en wat u lijfelijk ervaart. Dat geeft vaak een passender antwoord op levensvragen dan uw gedachtes. Gestalttherapie is daarom een boeiend proces, dat soms pijnlijk en confronterend is, maar ook humoristisch en bevrijdend.

Wat is gestalttherapie?

We leven in een sterk veranderende wereld, waarin het soms lijkt alsof zekerheden wegvallen en relaties eerder onder druk komen te staan. Gestalttherapie past in deze ontwikkeling: contact is net zo belangrijk als zuurstof en water. Een mens is onlosmakelijk verbonden met zijn gezin, werk, vrienden en de rest van de wereld. Als een contact is verstoord, ontstaan psychische problemen. Dit uitgangspunt maakt gestalttherapie anders dan de meeste andere psychotherapieën: psychische problemen worden behandeld als een verstoring van het contact in plaats van een verstoring van het geestelijke evenwicht.

Hoe werkt gestalttherapie?

Een gestalttherapeut legt nadruk op de manier waarop iemand problemen ervaart,

welke betekenis ze hebben en hoe je hiermee om gaat. Waarnemingen met je lijf en je zintuigen geven een passender antwoord op levensvragen dan gedachten. Door je te concentreren op het ‘hier en nu’ maak je opnieuw contact met je eigen beleving en leer je om op een creatieve manier met problemen om te gaan.

Lees meer op mijn website www.wimweerdenburg.nl of bel of mail mij voor vragen en het maken van een afspraak op 0645666421 of wim@therapie-en-supervisie.nl

Waarderingen historie

2022
9.6
6 waarderingen
2021
9.5
4 waarderingen
2020
8.7
1 waardering
2019
9.4
2 waarderingen
2018
8.8
1 waardering
2017
8.9
5 waarderingen

Recente waarderingen

6 mei 2022 - Geplaatst door de redactie

Wim heeft mij ontzettend geholpen om o.a. minder in mijn hoofd te zitten, meer in contact te komen met mijn gevoelens en emoties en vaker en beter voor mijzelf te kiezen. Hiervoor heb ik meerdere...

9.3
Lees meer
15 april 2022 - Geplaatst door de redactie

Wim heeft mij (en ons gezin) in een lastige periode van veranderingen goed geholpen. Er speelde veel op de achtergrond en hij heeft de problematiek en uitdagingen stapsgewijs en heel helder...

13 april 2022 - Geplaatst door de redactie

hele goeie ervaring meegemaakt, ik voelde me gehoord, kon dingen inzien op andere manieren, ik voelde me sterker na elke sessie , en ben er ook nog is goed uitgekomen! Ik bedank wim hiervoor !

Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Weerdenburg, W.H.

Beroep

Basispsycholoog

Zorginstelling

Wim Weerdenburg, Therapie-en-Supervisie.nl, Capelle aan den IJssel
10

1 waardering