Naar de navigatie Naar de inhoud

Adelante volwassenenrevalidatie Hoensbroek

Revalidatiecentrum

5
.5

uit 20 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Adelante volwassenenrevalidatie Hoensbroek - Hoensbroek op 21 september 2020

Luisteren

9

Uitleg

9

Deskundigheid

9

Voor- en nadelen

N.v.t.

Samen beslissen

8

Samenwerking

8

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Hart- en vaatziekten

Toelichting

November en december 2018 ben ik voor hartrevalidatie opgenomen geweest. Voor mij was deze opname een absolute lifesaver. Zowel lichamelijk als geestelijk zat ik er helemaal doorheen. Tot het punt waarop ik mezelf de vraag stelde of ik nog verder wilde met leven. Gedurende mijn traject en met elke discipline/behandeling/therapie, betrokken bij mijn herstel, was(waren) de juiste persoon(en) op het juiste moment en op de juiste plek. De onderlinge communicatie heb ik als erg prettig ervaren zowel tussen de zorgverleners onderling alsook naar mezelf toe. Nu 2 jaar later kan ik alleen maar met warme gevoelens en zeer positief terugkijken op deze voor mij persoonlijk zo belangrijke periode naar mijn herstel.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Adelante volwassenenrevalidatie Hoensbroek? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.