Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Charim, locatie Revalidatie Veenendaal

Geriatrische revalidatiezorg

7
.9
Adres
't Holle Goed 2 3901 HB Veenendaal
Telefoon
0800-0711
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Zorggroep Charim

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Zorggroep Charim, locatie Revalidatie Veenendaal

Profielfoto Zorggroep Charim, locatie Revalidatie Veenendaal  - Veenendaal

Bij Charim Revalidatie Veenendaal revalideert u op maat. Wilt u na een operatie voor bijvoorbeeld een nieuwe heup of knie weer goed leren bewegen? Of na een beroerte (CVA) weer zo zelfstandig mogelijk leven? Dan kunt u revalideren in het gespecialiseerde revalidatiecentrum van Charim.


Samen met u wordt het doel van de revalidatie bepaald en stellen wij een revalidatieprogramma op. Daarbij sluiten wij aan op uw situatie, mogelijkheden en wensen. Het programma is erop gericht dat u snel terugkeert naar uw thuissituatie. U en uw familie/contactpersoon worden hierbij actief betrokken. Regelmatig vindt er daarom evaluatie plaats over de voortgang én kunt u meedenken over uw eigen herstel- en revalidatieproces. Het proces duurt meestal drie, zes tot maximaal vijftien weken.


Charim Revalidatie is gevestigd in het centrum van Veenendaal, in locatie De Engelenburgh.

De locatie is centraal gelegen aan de levendige Kerkewijk in Veenendaal. U kunt gebruik maken van een sfeervol restaurant en een mooie belevingstuin met een groot terras. Het revalidatiecentrum is voorzien van moderne apparatuur dat uw herstel bevordert.

 

  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden